0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Laparo v Pleven
« -: Ноември 03, 2005, 13:15:02 pm »
Здр. на всички,аз ще правя лапаро в Плевен,след 2 седмици при Др Стойков,който преглежда в Св Марина.Много сам притеснена,ако някой е правил там моля да пише как минава при него.
*
Laparo v Pleven
« Отговор #1 -: Ноември 03, 2005, 17:31:27 pm »
Здравей,
  мен ми правиха лапароскопия в същата клиника но други доктори ми я правиха-д-р Пенков и д-р Томов.Всичко беше без забележки.От момента в който прекрачих клиниката всичко беше перфектно-обслужване, обстановка и самата операция мина без проблем.не се притеснявай, няма за какво и аз бях много шашната, но хората там те предразполагат.Ако нещо те интересува пиши ще ти отговоря с удоволствие.
   Успех
Laparo v Pleven
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2005, 13:14:57 pm »
Здравей, стискам ти палци за лапароскопията - и аз правих там, но при проф. Горчев - и естествено него бих ти препоръчала.

Успех.
Laparo v Pleven
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2005, 17:27:25 pm »
Здравей Теди,
Миналия ноември правих лапаро при Стойков. Доволна съм от обслужването и отношението. Той се ползва с много добра репутация в медицинските среди и има много доволни пациенти. Мисля, че си се насочила правилно.
Успех!
*
Laparo v Pleven
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2005, 15:05:53 pm »
tam76ara, бих искала да те попитам,
Каква беше цената на лапарото при Стойков? Колко дни след манипулацията те изписаха?
Благодаря предварително :)

Теди, успех на теб  :D
*

Anonymous

Laparo v Pleven
« Отговор #5 -: Ноември 12, 2005, 16:04:13 pm »
Цитат на: missy
tam76ara, бих искала да те попитам,
Каква беше цената на лапарото при Стойков? Колко дни след манипулацията те изписаха?
Благодаря предварително :)

Теди, успех на теб  :D

Здравей Миси,
Аз не се оперирах в частната клиника, а в държавната гинекологична клиника. Всичко мина по здравна каса. Мисля, че помогна и фактът, че майка ми е медицински работник.
Доброто на лапароскопията е, че се възстановяваш много бързо. Седмица след операцията играх тенис.
Прекарах в болницата две нощи, първата преди операцията и втората- след това. Скоро след като мине действието на упойката катетърът (много противно нещо) може да се махне и да ставаш с малко чужда помощ от леглото.
re
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2005, 12:47:28 pm »
здр на всички,вече се убедих че няма защо да се притеснявам за лапарото,само дето няма да мога да го направя сега защото сам имала вазпаление и трябвало да мине,така че остава за др месец.На мен Стоиков също ми каза че всичко е през касата,с направление за хоспитализация.Закупува се само катетар за 80 лв и то ако нямат.
*
Laparo v Pleven
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2005, 13:10:47 pm »
Че един катетър 80лв ли струва :?:  8O
Мисля, че е много по евтин
*

Anonymous

Laparo v Pleven
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2005, 18:37:05 pm »
ами не знам колко струва Стойков ми каза така ,но само ако нямали,но като знам космичните цени на други места и това е добре.
*

aii

Laparo
« Отговор #9 -: Декември 02, 2005, 19:15:43 pm »
Здравейте.Питам каква е лапароскопията-миома или....И къде преглежда Стойков?Аз сам от Плевен и ми предстои операция по думите на моя гинеколог,но той иска коремна,а мен ме е страх-за възел е.
Laparo v Pleven
« Отговор #10 -: Декември 03, 2005, 18:41:06 pm »
лапароскопията ще я правя защото смятат че имам запушени тръби,понеже вцичко друго е в норма,а цветната ми снимка е доста лошо направена,но предполагат че проблема е в тръбите,след като вече 1,5 година не мога да забременея а имам един аборт.Стойков преглежда в Света Марина,на ул.цар симеон 23,тел е 805666.Аз сега ще си уговарям дата за лапарото ако има нещо друго питай.
*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
Laparo v Pleven
« Отговор #11 -: Декември 12, 2005, 12:05:10 pm »
Мина ли лапароскопията ти?
Laparo v Pleven
« Отговор #12 -: Декември 17, 2005, 22:24:45 pm »
на 20 ще бъде,като мине ще пиша за всичко