Аз направих уринен тест на 13 ден след трансфера, т.е. 16 от пункцията /трансфер на 3 ден/ - беше положителен, с бледа, но добре виждаща се втора черта. Час след това пуснах и кръвен, беше 280. Та права е Зайо, няма смисъл да правите уринни преди датата за кръвен, защото може да се окажат грешно отрицателни, защото ЧХГ не е достатъчно високо, за да го отчете тестът. Разбира се, може и да покаже по някаква случайност, но струва ли си нервите? Те не случайно ги дават тези дати лекарите.
И още нещо много важно -
при никакви обстоятелства, независимо от резултата от теста, не спирайте лекарствата, без да сте го обсъдили с лекаря си. Колкото до емоциите - това е напълно нормално - първо, наблъскани сте с хормони, второ - както каза и Зайо - толкова надежди, страхове, пари и т.н. сте вложили, разбира се, че ще сте емоционални. Не мисля, че някоя и друга сълза, кафе, шоколад, кола и т.н. ще окажат влияние на резултата от опита. Не се измъчвайте излишно, ако е писано - ще стане. Знам, че е клише, но това е истината. Всички знаем за всякакви случаи и обстоятелства, при които една жена може да забременее, като е казано че ще стане - ще стане, късмет ли е, благоприятно стечение на обстоятелствата ли, случайност ли или просто природа - никой не знае и надали някога ще разбере. Затова - ако ви се доплаче - поплачете си /разбира се, без да се изпада в крайности/, ако ви се допие кафенце - пийнете си. Всичко е в мярката.
Успех, мили момичета, стискам силно палци след няколко дни да ви видя в другата тема