0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

more

• *
  • 37
  • "Това, което не знаеш не може да ти навреди!"
странно течение
« -: Ноември 07, 2007, 19:02:15 pm »
Здравейте.Незнам на някой дали му се е случвало.По средата на месечния ми цикъл се появи едно кафеникаво течение.Това за претеснение ли е?Трябва ли да се посъветвам с гинеколог.
Благодаря Ви за вниманието.
Никога не хвърляй кал!!!Уцелиш или не ръката ти остава МРЪСНА!!!
*
Re: странно течение
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2007, 19:20:53 pm »
най-добре е да се консултираш с гениколког! Успех!
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2007, 19:35:41 pm »
Ако си имала по ранна овулация , може да се дължи на евентуално имлантиране .Но ако течението е по-обилно и продължително, най-добре попитай гинеколога си .Но иначе бъди спокойна и не се тревожи всичко ще бъде наред. :)
*

more

• *
  • 37
  • "Това, което не знаеш не може да ти навреди!"
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2007, 19:41:34 pm »
Наистина,овулацията ми бе по рано.Какво означава това " имлантиране "
Никога не хвърляй кал!!!Уцелиш или не ръката ти остава МРЪСНА!!!
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2007, 19:53:51 pm »
аз имах сащия проблем казаха ми че от 100 жени на 1 и се случва това по време на овулация да карви казаха че ова е окислена крав но при мен изчезна само без да го лекувам но ако искаш на лекар за твое спокойствие
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2007, 21:10:59 pm »
More, имплантирането следва оплождането - яйцеклетката си намир място в матката  :D Дано е това!!! Ако обаче чувстваш дискомфорт и течението продължи, най-добре потърси лекаря си! Късмет, мила!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #6 -: Ноември 08, 2007, 09:39:30 am »
more,според мен иди на лекар...аз преди време съм имала прокървяване по никое време и се оказа че било от ерозия на шийката на матката(а това задулжително се лекува,защото иначе ти пречи ако правите опити за бебе)!!!не казвам че имаш задължително раничка,то може да е както са ти казали другите момичета и от имплантиране на яйцеклетката(при бременност),а може и от нещо друго....затова не се шашкай излишно,но ИДИ НА ЛЕКАР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,за твое спокойствие!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2007, 14:56:27 pm »
Според мен тези кафеникави течения в 90% са от нисък прогестерон, но задължително си иди на лекар.
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2007, 15:07:36 pm »
виж това за прогестерона не го знаех :balk_132:!!!miusli,а може ли да ми кажеш дали според  теб миналия месец като имах (около 5 дни преди датата за лелката и още толкова след датата,т.е. ми и закъсня на всичко отгоре  :( )зацапване,ДАЛИ Е БИЛО ОТ НИСЪК ПРОГЕСТЕРОН!!!!иначе БТ си ми беше висока37.1-37.2,а нали тя също се определя от прогестерона,т.е. като е висока във лутеалната фаза,това трябва да означава че е наред прогестерона,но тогава какво беше това 10 дневно зацапване?????????????????????? 8O 8O 8O
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2007, 15:32:59 pm »
катя, много е възможно да ти е бил нисък прогестерона, но може да има и други причини, като примерно полип... най-добре е да обсъдиш това с лекар и ако ти свиват рамене и казват не знам, търси друг лекар :)

« Отговор #10 -: Ноември 08, 2007, 16:19:14 pm »
ПОЛИП  8O 8O 8O 8O... ТОВА КАКВО Е?ЛОШО ЛИ Е?КАК СЕ МАХА?ЛЕЛЕ УЖАС :balk_144: :balk_144: :balk_144: :balk_144:...ама миналия месец (точно,преди тия зацапваници..)ходих на репродуктивен специалист гинеколог..,правиха ми фоликулометрия и т.н.,всякакви изследвания-за хламидии,микоплазмоза,секрети,ЛХ И Е2 преди ову и т.н. и всичко беше наред.. СЕГА НАПРАВО МЕ СТРЕСИРА!!!аз си мислех че от инжекциите прегнил дето ми ги биха в лутеалната фаза(3 по 5000ед след ову + една от 8000ед преди ову за таймиране)се е получило това зацапване,защото по принцип,го нямам и съм много редовна:(!!!!!МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ ПОВЕЧЕ ЗА ТИЯ ПОЛИПИ...
*
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2007, 18:14:15 pm »
Катя не се претиснявай-щом си ходила на гинеколог миналия месец значи е малко вероятно да е полип.
Консултирай се пак с лекаря си!
*
« Отговор #12 -: Ноември 08, 2007, 19:10:58 pm »
Здравейте, днес ми е 10-ят ден от инсето, но имам не течение, а кафяво зацапване 8-ят ден и днес също. На какво ли се дължи?
*
« Отговор #13 -: Ноември 09, 2007, 10:33:08 am »
катя, не исках да те стресирам. само исках да кажа, че има няколко възможни причини за подобно зацапване и затова трябва да се консултираш с лекар. полипът е само една от възможните причини. принципно може да се види при преглед с ултразвук няколко дни преди овулация (ако овулацията ти е на 14 ден, обикновено се гледа за полип около 11-ти ден).
но пак казвам, че това е само една от възможните причини. затова най-добре се консултирай със специалист. и без да се шашкаш :wink:

« Отговор #14 -: Ноември 09, 2007, 11:16:09 am »
мерси pippi,така и ще направя,ще ида на лекар,този месец ову-то е минало,тъй че ще ида след като ми дойде и свърши лелката(в първите чисти дни )да ме видят за полипа,само незнам още при кой лекар ще е :balk_132:..,а за прогестерона ще ида другата седмица(нали трябвало разбрах да е 7 дни след ову,макар че трябва да е установена от лекар,а тоя месец сама си я установих..ама нищо,все ще покаже някаква инфо за прогестерона..)
п.п. вие сте съкровища момичета  :D
« Последна редакция: Ноември 09, 2007, 12:00:02 pm от katia13 »
*
« Отговор #15 -: Ноември 09, 2007, 13:26:05 pm »
По мнението за полипа - дълго се рових в темите за полипи и търсих симптомите на момичетата, които са имали и установих: или няма симптоми и се установява случайно на вагинален ехограф или се свързва с прокървяване, по-обилна менструация, течение след полов акт. Никъде не видях да се свързва кафеникаво течение с полип. Ако някой има друга информация нека сподели.
*
« Отговор #16 -: Ноември 09, 2007, 15:54:43 pm »
По мнението за полипа - дълго се рових в темите за полипи и търсих симптомите на момичетата, които са имали и установих: или няма симптоми и се установява случайно на вагинален ехограф или се свързва с прокървяване, по-обилна менструация, течение след полов акт. Никъде не видях да се свързва кафеникаво течение с полип. Ако някой има друга информация нека сподели.

аз :) ти знаеш за моето зацапване, което се оказа, че се дължеше на нисък прогестерон. преди да го установим доктор владимиров каза, че то (същото кафеникаво течение) може да се дължи и на полип, за което проверявахме и за щастие нямаше.

катя, след като си засякла овулацията сама, можеш да провериш прогестерона 7 дни след това. успех! и да кажеш как е.
« Последна редакция: Ноември 09, 2007, 15:56:31 pm от Pippi »

« Отговор #17 -: Ноември 09, 2007, 16:01:58 pm »
pippi,miusli  :bighug: :bighug: :bighug: :flower:
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2007, 09:19:32 am »
На мен ми се е случвало подобно течение по средата на мц след лека настинка или хрема, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отидеш на гинеколог. Причините може да са много, включително и недоузряване на яйцеклетката / ако течението е точно по време на овулацията/, което се лекува лесно. Но при всички случаи ВИНАГИ се съветвай с лекар. :D
Re: забременяване
« Отговор #19 -: Ноември 10, 2007, 12:19:15 pm »
Katia, какви са тези инжекции прегнил, които са ти били? Какво им е действието? Питам те, защото аз нямам овулация, а моят д-р иска да ми прави лапароскопия. Аз малко се притеснявам от тази интервенция и затова търся нещо друго като инжекции например за да се предизвика овулация.Ще съм ти благодарна да ми разясниш действието на тези инжекции.