0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Prednizolon F
« -: Ноември 04, 2005, 12:58:26 pm »
Momi4eta, zapo4vam sled 2-3 sedmici purvoto si invitro v klinikata na Shterev. Napravih si za vseki slu4ai izsledvania pri Konova v Pleven i  imah leko zavi6enie na kardiolipin+ o6te edno ot fosfolipidnite. Pih 6-7 sedmici aspirin i sega rezultatite mi sa OK. D-r Svova ot klinikata na Shterev mi predpisa Dehidrokortizon, do kolkoto mi stana qasno PrednizolonF e s podobno deistvie i nego izpolzvat vuv Varna. Vupreki vtorite dobri rezulati doc.Konova mi preporu4va vlivane na imunovenin. Za nego su6to prou4ih vuprosa, no ostanah s vpe4atlenie ,4e go preporu4vat pri  geni  s neuspe6ni bremennosti i t.n. Molia vi posuvetvaite me kakvo da pravia? Mnogo mi e oburkano...a iskam da napravia nai-pravilnoto...
Izvinqvam se za latinicata, ama ne6to se oburka pri men
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
Prednizolon F
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2005, 13:29:19 pm »
Здрасти, мен ми беше Анти-бета GPI2 IgM малко над нормата пролетта след последния опит, при норма 8 бях 13. Направих септември същото в 2 лаборатории (в Плевен и в София) и резултата беше в средата на нормата. Вчера се обадих на д-р Конова и тя каза да изпратя в понеделник кръв по куриер да видим как е сега резултата и ако е в норма нищо няма да правим :)
Видях, че ме питаш персонално и за това :) Иначе аз във Варна от самото начало до деня на теста ми изписаха да пия Prednisolon F по 1 таблетка и половина вечер и по 1 таблетка Aspirin Bayern Proetct 100.
Много много късмет ти желая :)
*
Prednizolon F
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2005, 13:58:25 pm »
Мерси много за бързия отговор, при мен завишенията са минимални. На на същите антитела ги имаше. Но изглежда  по друга схема са ги правили.Анти-бета GPI2 IgM ми беше 1.5, при норма 0.9. Сигнус, извини ме но Преднизолона месеца с притивозачатъчните ли го започна? И има ли странични ефекти - пълнее ли се или нещо подобно?
Мерси предварително и бъди щастлива! Заслужаваш го, ама мноооого!!!
*
Prednizolon F
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2005, 14:08:02 pm »
Започнах с Prednisolon F същия ден, в който ми поставиха Diphereline Depot 3,75 mg. Аз нямах противозачатъчни в моя протокол. Веднага 14 дни след Диферелина ми започна стимулацията с Пурегон. Абе не съм забелязала странични ефекти честно казано, за напълняване не знам, може и да е имало нещо, ама то при мен беше каша и от задържане на течности (хем събиране на течности в корема хем обезводняване) та не знам кое кога е било и от какво е. После в болницата свалих доста де ;) Така, че не съм идеалния пример в това отношение. Може би момиче, което го е пило при по-изчистени обстоятелства може да бъде по-полезно в случая.
Благодаря ти за пожеланията миличка! Късмет :)
*

mar_go

браво на вас!
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2005, 22:21:08 pm »
Поздравявам те за успеха и ти пожелавам да изживееш с радост неповторимите моменти на така очакваната бременност! Въпреки, че аз вече съм минала този етап, постоянно надничам в този форум, преживявам, скърбя за неуспехите и искрено се радвам да прочета, че някой е успял. Много се развълнувах, вълнувам се и сега, когато пиша.Много се радвам за теб!
Дано всички момичета, които пишат тук, да имат късмета да се похвалят с такива новини.
Бъди спокойна и се наслаждавай на бременността. Само който е минал по такъв трънлив път, може да се наслаждава даже на повръщане, болки, киселини...
Пожелавам ти лека бременност с това двойно щастие!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Prednizolon F
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2005, 14:04:18 pm »
пих преднизолон ф, но беше за лечение на тромбоцитопения. като странични ефекти имах:
1. за 2 мес - повече от 20 кг. нагоре
2. запек
3. жестоки болки в ставите и костите
4. херпес зостер

сигурно е имало и още но се опитвам да забравя. пиех в комбинация с ранитидин, защото действа много зле на стомаха освен това.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Prednizolon F
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2005, 11:02:41 am »
Ели и аз ще почвам горе долу по същото време инвитрото в клиниката на Щерев.
Аз съм от Варна и много бих искала да се запознаем и да си общуваме по време на стимулациите.
Ето и моите координати:
lilia_n_s@yahoo.com
*
Prednizolon F
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2005, 13:00:28 pm »
Лили, пуснах ти имейл с координатите ми. Чакам да се обадиш!Поздрави!
Prednizolon F
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2005, 13:07:20 pm »
Ели нищо не съм получила.
Проверих си мейла, но няма нищо.
За всеки случай ти давам и другия мейл:
lilia_n_n@abv.bg
*
Prednizolon F
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2005, 16:47:15 pm »
Изпратих го 2 пъти пак, но за да не занимаваме другите ето и моя и-мейл
edz730@abv.bg