0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кафеникаво зацапване
« -: Ноември 09, 2007, 01:43:19 am »
Здравейте, момичета!
Съжалявам, че отново отварям толкова обсъждана тема във форума, но наистина не мога да се ориентирам какво да мисля за моя случай, а пък мога да отида на лекар най-рано следващата седмица. Става дума за следното - днес е 13 ден от МЦ и получих кафеникаво петно върху бельото си. Според овулационния календар, фертилните ми дни са от 9 до 12.Базалната ми температура не е повишена. Има ли някаква вероятност да е в следствие на имплантация? Ужасно ще съм благодарна за всеки отговор, просто следващата седмица ми се струва адски далеч.
Re: кафеникаво зацапване
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2007, 01:54:35 am »
Според мен е рано за имлантация, тъй като тя се осъществява от пети до седми ден след овулация.
« Последна редакция: Ноември 09, 2007, 01:57:27 am от prettily »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2007, 07:40:28 am »
Имплантацията е 7-10 ден след О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2007, 07:44:51 am »
здравей-аз също имах такова зацапване на 13 ден от МЦ и като отидох на преглед се установи че е от овулацията-понякога ставало така...не се притеснявай и мисли само хубави неща-успех :D
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #4 -: Ноември 11, 2007, 21:32:19 pm »
Здравей Катя15!не се притеснявай,аз също имах веднъж такова зацапване на следващия ден бях на лекар и тя ми каза че е абс.нормално понякога да се случва.Я си представи да е резултат от имплантация!Бог знае само...Има много ранни овулации и всичко е възможно!
Желая ти всичко най-хубаво! :00001754:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #5 -: Ноември 14, 2007, 15:16:17 pm »
И аз мисля, че е рано за имплантация, може да е от овуто, но в крайна сметка ние само предполагаме, а Господ разполага - пожелавам ти да е имплантация и скоро да се похвалиш.
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2007, 10:20:55 am »
 :ask: Здравейте, можели да питам и аз нещо? Дойде ми с малко закъснение, слабо светло,но 5 дни тече. Като точно преди това првих тест за бременност, който беше отрицателен. Обаче след като приключи ЛЕЛКАТА ден и полувина получих кафеникаво зацапване. Междувременно сме правили опити.... сега лекичко ме понаболява от време на време от дясно. Възмойноли е да съм в ову или да е станало не6то хубаво? :balk_132:

« Отговор #7 -: Ноември 17, 2007, 21:23:20 pm »
Зацапването от имплантацията при менне беше кафеникаво, а розово, т.е. кръвта беше по-прясна. Болки имаш ли от ляво или дясно. Ако се появят пиши ми на лични.
*
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2007, 09:09:45 am »
Здравейте,

При мен на 22 ден от МЦ имах кафеникаво зацапване, което се повтори отново след два дни.Болки ниско долу.Направих си тест за бременост-някакъв ранен - Престо, незнам до колко може да се разчита на него, но беше положителен.Нормално ли е да има зацапване за няколко дни-не е постоянно, нямам напрежение в гърдите или да ми се повръща?Има ли нещо притеснително в това?

Благодаря Ви
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Ноември 18, 2007, 10:02:08 am »
:ask: Здравейте, можели да питам и аз нещо? Дойде ми с малко закъснение, слабо светло,но 5 дни тече. Като точно преди това првих тест за бременност, който беше отрицателен. Обаче след като приключи ЛЕЛКАТА ден и полувина получих кафеникаво зацапване. Междувременно сме правили опити.... сега лекичко ме понаболява от време на време от дясно. Възмойноли е да съм в ову или да е станало не6то хубаво? :balk_132:
Зацапването според мен е от М./минали са едва 1-2 дена/ и от секса - ако е имало малко остатъчна кръв в матка или влагалище секса е помогнал да се изхвърли.
За да си сигурна кога е О. прави тестове за О и мери БТ.
Успех! :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Ноември 18, 2007, 10:05:44 am »
Здравейте,

При мен на 22 ден от МЦ имах кафеникаво зацапване, което се повтори отново след два дни.Болки ниско долу.Направих си тест за бременост-някакъв ранен - Престо, незнам до колко може да се разчита на него, но беше положителен.Нормално ли е да има зацапване за няколко дни-не е постоянно, нямам напрежение в гърдите или да ми се повръща?Има ли нещо притеснително в това?

Благодаря Ви
Много тихичко честито и дано всичко да е наред. :D
Понякога се получава зацапване при имплантиране и ранна бременност.
Според мен зацапването е лош сигнал, може да е нещо безобидно,но е най-добре да се консултираш с лекар.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #11 -: Ноември 18, 2007, 11:44:23 am »
ji, :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #12 -: Ноември 18, 2007, 20:19:44 pm »
благодаря ви.
Повече подробности ще имам другата седмица
« Отговор #13 -: Ноември 19, 2007, 10:05:46 am »
Здравейте, при мен е много странна случката. След упорито бебеправене по време на овулацията, на 21 ден получих заца пване - кафеникаво и съвсем малко, сутринта го забелязах като се избърсах с т. хартия и после нищо нямаше целия ден. През ноща обаче тръгна силно като при мензис, което е много странно понеже се явява 22 ден от цикъла, а такова нещо в живота не ми се е случвало. Имате ли идея каквко е и има л.и смисъл да ходя на лекар. Аз се съмнявам за проблем при имплантирането.
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2007, 10:30:01 am »
здравей 6е6а,доколкото разбрах(като четях из форума),зацапването може да се дължи на страшно много неща-ерозио/раничка/ на шийката,полип/тогава е по-обилно кървенето в повечето случаи/,нисък прогестерон,и сигурно има и други причини,които аз не съм прочела или запомнила :(!!!това което е важно е да не се шашкаш,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИДИ НА ЛЕКАР!!не се чуди дали има смисъл да ходиш на лекар,а отивай,защото тук ще имаш само предположения,само с преглед от лекар ще можеш да разбереш какво би могло да е..
п.п. за имплантиране е рано-писала си,че зацпването е започнало по време на ову(което ти е било на 21-я ден,нали така?),а на следващия се е засилило..няма как да е от имплантиране според мен!!!по-горе е пусната даже и схема ако си я погледнала,кой ден се имплантира яйцеклетката евентуално(8-10 ден след ову)!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:всичко да е наред,но иди на лекар
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #15 -: Ноември 19, 2007, 10:36:28 am »
О не! Овулацията ми беше към 13 ден на цикъла, а зацапването почна на 21 ден, което се явява 8 ден след овулация.
« Отговор #16 -: Ноември 19, 2007, 10:58:09 am »
ааааааааааааааа,ясно;грешно съм интерпретирала изречението ти"След упорито бебеправене по време на овулацията, на 21 ден получих зацапване - кафеникаво.. "
грешката е моя :oops:!тогава може и от имплантация да е..,но казваш,че на втория ден(22 ден от МЦ)се е засилило..,консултирай се с лекар според мен!дано всичко си е ок,и да се похвалиш скоро с добра новина :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #17 -: Ноември 19, 2007, 11:02:55 am »
6е6а,искам да те попитам няколко неща:
1-сигурна ли си в датата на ову?с УЗ ли го определихте?
2-гледам,че в графиката ти,си отбелязала(това кървене за което говориш),като менструално вече?да не е ЛЕЛАКАТА,а пък ову-то да е било по рано..?
дано се включи и някой по-компетентен от мен..аз обаче все още смятам да се консултираш и с лекар въпреки всичко!!!
« Отговор #18 -: Ноември 19, 2007, 11:39:34 am »
ми и аз това се чудя
« Отговор #19 -: Ноември 19, 2007, 11:45:17 am »
Ми и аз това се чудя. Това сега като менструация ли да го броя  :ask:

Овулацията си я определлих аз по БТ и по секретите. Пък и цикъла ми винаги е бил редовен и си знам че ми е горе долу по средата. Сега направо се изненадах.Сега ако това е цикъл колко дневен да си пиша в календара 22 дни ли? И как да определя сега кога ще е овулацията? Много странно. Мисля да изчакам да видя до кога ще тече, и после да почвам с тестове за ову.