Здравейте! Възобновявам тази стара тема, защото и аз съм в същото положение. В 6 г.с. съм и от 5 дни имам кафяво зацапване. Не е обилно, но е тъмнокафяво. Преди 5 дни бях на лекар и той каза, че виждал леко отлепяне на плодния сак. Днес пак бях на лекар. Каза, че развитието на ембриона се забавяло в сравнение с това на сака и ембрионът не съответствал на 6 г.с., но все пак визя сърчицето да тупти. Каза, че кървенето може да е от втори ембрион, който сега се изчиства, но според мен това си го измисли, за да ме успокои. Иначе, откакто ми започна зацапването пия папаверин 3х1 и дуфастон 2х1, фолиевата и витамин С, сега ще съм в болнични около 2 седмици и, разбира се, ще се пазя. Искам си бебчето и знам, че каквото си е писано, ще стане. Все пак, чета, че на някои от вас са им били прегнил. На мен не. Страх ме е да не би доктора да не ми обръща достатъчно внимание. Иска ми се да ида и при друг специалист, но осъзнавам, че е още прекалено рано. Сигурно ще го направя следващата седмица. И коремът днес ме боли ниско долу в ляво.
Какво е вашето мнение? Притеснява ме това зацапване.