Брех колко много сте изписали от вчера.
За детегледачките, определено мога да кажа, че не ми допада ни една. Започнах да се замислям вече по сериозно за оставане в къщи до пролетта и евентуално тогава да подновя чуденеката. Отново се отказа поредната бавачката от Тони и сега тестваме друга, мисля тя да е последна засега.
Мари сега да не се хванеш за "тестването" на детегледачки
За момента финансовото ни положение не е критично, за да се връщам на работа. Там проблема е друг, фирмата е моя и е желателно да се върна и поема в свои ръце, съществуването й. Покрай влизането на Бг в ЕС, много кардинални промени настъпиха в сферата, в която работя. Страхувам се, че ако не се върна на работа ще изгубя много клиенти и ще се наложи да закрия фирмата, съответно след това да работя за някой друг, само мисълта за това ме ужасява, но това е друга история.
Моето дете също е много социално дете и обича да е сред хора/деца, макар да е гледано и свикнало само с мен.
Проблем имам и аз самата, от както се е родил дребосъчко, не съм имала помощ в нито една дейност свързана с домакинството и гледането на бебе. Отделно съм изнемощяла физически от недостатъчното и некачествено спане, може би съм и психясала и изнервена, а предполагам че влияя и на детенце а не искам да е така. Имам нужда от релакс физически и психически, имам нужда от един и не само професионален масаж, имам нужда да бъда аз, да си възвърна спокойствието и увереността, че мога да се справям с и във всичко.
Сега молба към майките на дечица около годинката, споделе моля ви, кога намирате време за разходка, с този режим на сладурковците и зимното време.
Сега да се изкажа за дуфалака, тъй като Тони след като навърши 1 месец, мина изцяло на АМ, започна и трудният пасаж на червата или иначе казано по трудно да се изхожда, но поне веднъж на ден. Има ли сме и случаи, да не се е изхождал по два три дни, поради което джипито беше назначила Дуфалак, тогава за съжаление Бърдито го нямаше
Та последва диария, дехидратация и много бърза загуба на тегло, така че В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ДАВАЙТЕ ДУФАЛАК, МОЛЯ ВИ!
Каси бъдете здрави и послушни, щастливи и безгрижни. Цунки мунки от нас с Тони-бой.