0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
И този път не успях...
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2005, 17:04:05 pm »
Цитат на: setakap
Мисля, че когато плодът спре да се развива, нивото на ЧХГ започва да пада

така е, но това не може да стане с такива бързи темпове - за 1 седмица от 1500 на 15 трудно ще спадне.
освен това, не винаги спада... при моя мисед аборт развитие нямаше, но ЧХГ-то продължаваше да се качва, макар и с по-бавни темпове.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
И този път не успях...
« Отговор #21 -: Ноември 09, 2005, 04:54:52 am »
Setakap съжалявам за кофти развитието на нещата - дано следващия опит да е мнооооооого успешен - само не ми стана ясно как се предполага да ти дойде - ще те кюртират ли или ще се чака от самосебе си да се изчисти организма.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
И този път не успях...
« Отговор #22 -: Ноември 09, 2005, 11:08:43 am »
Съжалявам Setakap , наистина съжалявам. Стресът е много голям и ти пожелава бързо възстановяване. Знам, че болката трудно ще мине, но се надявам нещата да се обърнат със замразените душички. Всичко е късмет! И..ти го желая с пълна сила!

И този път не успях...
« Отговор #23 -: Ноември 09, 2005, 11:48:08 am »
Благодаря за пожеланията!

Сега чакам да ми дойде и се предполага, че ще се изчистя от самосебеси. Предишните два пъти ми идваше въпреки прегнила и утрогестана, а сега втори ден съм без лекарства и нищо. Ще почакам още малко и ще видим...

Прегръщам всички и дано имате късмет този път :lol:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
И този път не успях...
« Отговор #24 -: Ноември 09, 2005, 12:41:38 pm »
Съжалявам за неуспеха, от сърце ти пожелавам всичко следващия път да е наред :)
А на кой ден от трансфера ти беше ЧХГ-то 13?
И този път не успях...
« Отговор #25 -: Ноември 09, 2005, 13:13:08 pm »
На 20-тия ден  :?
И този път не успях...
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2005, 10:55:02 am »
Съжелявам мила!
Сигурна съм, че ще успееш другия месец!
Стискам ти силно палци!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
И този път не успях...
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2005, 17:12:27 pm »
zdravei setakar!mnogo sajalqvam za tova,koeto se e slu4ilo,no ne gubi nadejda.I az taka se 4uvstvax sled parviq opit.Az bqx bremenna vav vtoriq mecetc,i posle bqx mnogo zle.No sega ve4e sam dobre.Razbiram te napalno,no sam sigurna 4e drugiq mecetc vsi4ko 6te bade nared,6te vidi6.Ne se pritesnqvai,jelaq ti mnogo kasmet!

Пиши на кирилица!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
И този път не успях...
« Отговор #28 -: Ноември 11, 2005, 17:52:33 pm »
Благодаря на всички за пожеланията! Наистина ще ми трябва много късмет със замразените... Вече се чувствам добре....

Желая на всички много щастие и късмет