0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

И този път не успях...
« -: Ноември 08, 2005, 09:33:07 am »
Е, и този път не стана с инвитро. Вчера се видяха две плодни сакчета, но са спрели да се развиват. Чувствам се като бременна, но тестовете са отрицателни и спирам лекарствата. Другия месец отивам да ми сложат замразените и пак ще чакам. Все още имам сили...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
И този път не успях...
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2005, 09:35:45 am »
Следващият месец ще успееш, сигурна съм, просто ти си наред. :lol:
*
И този път не успях...
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2005, 09:36:27 am »
Много съжалявам!
Дано другия месец всичко е ОК!
Стискам палци!
*
И този път не успях...
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2005, 11:39:35 am »
Много съжалявам! Дано следващият месец всичко да е наред и плодните сакчета да продължат да се развиват и чувството на бременност да продължи девет месеца  :)
Какво обяснение ти даде д-р Табакова - нали там прави опита?
Аз също имам замразени в тази клиника, би ли споделила как ще процедират за връщането. В смисъл на естестване цикъл или с подтискане на хипофизата?
И този път не успях...
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2005, 11:46:55 am »
Ще стискаме палци и следващия месец!
И този път не успях...
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2005, 11:49:33 am »
Благодаря за пожеланията! Не съм задавала въпроси - бях много разстроена. Сега чакам да ми дойде и на третият ден ще отида в клиниката. После ще пиша... Имам чувството, че съм отровна
И този път не успях...
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2005, 11:58:04 am »
Съжалявам Сатакап!
Разбирам напълно какво чувстваш в момента! :cry:  :cry:
Но....искрено се надявам, че следващия месец ще стане! :)
Какво е един месец -  ще го избутаме някак! :)
Грация! Няма да е все така!
И този път не успях...
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2005, 12:10:15 pm »
И аз така се почувствах след втория неуспешен опит. Точно така - все едно съм отровна. Ами какво то и да ти кажа не мога да те успокоя. Аз самата го изживявам всеки път и си знам, че трябва да се нарева, за да ми мине. Но знам, че ще има следващ път. Така, че си пази нервите, за да гледаш после дечица.
*
И този път не успях...
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2005, 12:13:42 pm »
Цитат на: setakap
Благодаря за пожеланията! Не съм задавала въпроси - бях много разстроена. Сега чакам да ми дойде и на третият ден ще отида в клиниката. После ще пиша... Имам чувството, че съм отровна

Абе момичееееее, какви са тези прикразки. Как ще да си отровна 8O  :?:  То ако беше така въобще нямаше да се хванат. Нали знаеш, че човек от съдбата си не може да избяга. Рано или късно ние също ще станем мами, просто малко повече трябва да се борим. Я се стегни и не го мисли, знам че е трудно, но не и невъзможно.Иска ми се да не го мислиш и да не си внушаваш, че ти си виновна - прекрасно знаеш, че не е така. При първият ми опит в същата клиника и при мен се получи същото нещо, а така като гледам май при много се получава това. И започвам да си задавам въпроса дали пък това не е заучено положение. Междудругото кой опит ти беше това? И на кой ден ти трансферираха ембрионите и на колко бяха разделени? Преди да те прегледат пуснаха ли ти кръвен тест и ако "ДА", каква беше стойността?
И този път не успях...
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2005, 12:19:55 pm »
По принцип ми е трети опит, но в тази клиника първи. На трети ден ми върнаха четири "Хубави" ембриона и замразихме пет. Теста преди прегледа показа 13,65. При първете два опита стана същото. Сега въпреки аспирина и имуновенина пак не успях.
Ако и със замразените не стане отиваме във Варна
И този път не успях...
« Отговор #10 -: Ноември 08, 2005, 14:31:59 pm »
Сетакап, много съжалявам, че не се е получило. Прегръщам те! Дано имаш късмет със замразените. Щом си толкова близко всеки път, няма начин да не стане!!!

Кураж :D
Благодаря ти, Бени!

И този път не успях...
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2005, 14:38:53 pm »
Благодаря!

Става нещо в тази трета седмица.... Имам чувството, че ако я премина както трябва, нататък всичко ще е ОК... Колкото до замразените - за тях май ще ми трябва много късмет :?
*
И този път не успях...
« Отговор #12 -: Ноември 08, 2005, 14:53:58 pm »
Аз ти пожелавам най-голямият късмет на земята, повече оптимизъм и положителни емоции. И дано да не стигнеш до Варна
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
И този път не успях...
« Отговор #13 -: Ноември 08, 2005, 15:00:28 pm »
понеже тая история съм я чувала и от други пациентки на Табакова, се замислих по следния въпрос:

по книжките пише, че плоден сак се визуализира на УЗ при ЧХГ над 1500. как тя вижда сакове при ЧХГ 14???
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
И този път не успях...
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2005, 15:15:42 pm »
Айде де и аз това питам  8O  Нали за това казвам, че положението е заучено. При първият ми опит ЧХГ беше 30 и докторката ми е снимала 2е точки за който твърди, че са спрели да се развиват. Не знам как стават тези работи:dontknow:, но за мен това не са никакви сакове
Нека Мели да внесе повече яснота по въпроса
И този път не успях...
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2005, 15:56:44 pm »
Мисля, че когато плодът спре да се развива, нивото на ЧХГ започва да пада
*
И този път не успях...
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2005, 16:14:13 pm »
Точно тогава започва да пада ДА, но как ще види такъв дребен сак. Не знам дали на теб ти е направила снимка на това което са видели, но аз лично моята съм я показвала на други лекари и всички зяпаха с отворена уста като им кажех че това са сакове. :roll:
Извинявам се, но слагаха ли ти Прегнил след трансфера?
И този път не успях...
« Отговор #17 -: Ноември 08, 2005, 16:18:08 pm »
Слагаха ми доста Прегнил
*
И този път не успях...
« Отговор #18 -: Ноември 08, 2005, 16:39:40 pm »
Мила, Сетакап, страшно много съжалявам, но искрено се надявам и ти пожелавам успех следващия път!
Важното е да си повярваш...
А това с вината вземи си го избий от главата! Много те прегръщам!
И този път не успях...
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2005, 16:43:34 pm »
Здравей Setakap!  Много съжалявам зо това, което ти се е случило. Сигурно е ужасно, може би и аз ще го преживея, тогава ще знам какво ти е. Съдя по желанието да си имаме деца и невъзможността по естествен път това да стане. Аз самата преди да съм претърпяла неуспех имам моменти, в които сякаш света се сгромолясва върху мен и се обвинявам и тогава какви ли не мисли не ми минават през главата. Но пък трябва да опитваме, длъжни сме, защото най-хубавите неща идват бавно и с много упоритост. Няма да се предадем. Просто не можем да си го позволим. Имаме си и голям стимул, най-големият.
   Моя приятелка беше миналия месец при Табакова. Страшно се бях ядосала на тази жена. Първият тест беше положителен и тя не смееше да се радва, но явно вътрешно си е мислила за бременност, детенце и всичко за което си мечтаем и ние в този форум.  И след 5 дни - втори тест - отрицателен. Ей, така ми стана криво за нея. Та се сетих да попитам колко дни след пункцията е бил трансфера и знаете ли какво - примерно днес сутринта в 8:30 пункция и утре 12:00 трансфер. Е как става това? :twisted: Ами, че то в договора ясно си пише от 72 часа до 5 дни. Нямам думи. Какво става с хуманността. Само печалбите ли са важни. Като на конвейр. Извинявайте, ако съм ви натоварила, но исках да споделя и да питате предварително за всичко.