Здравей Setakap! Много съжалявам зо това, което ти се е случило. Сигурно е ужасно, може би и аз ще го преживея, тогава ще знам какво ти е. Съдя по желанието да си имаме деца и невъзможността по естествен път това да стане. Аз самата преди да съм претърпяла неуспех имам моменти, в които сякаш света се сгромолясва върху мен и се обвинявам и тогава какви ли не мисли не ми минават през главата. Но пък трябва да опитваме, длъжни сме, защото най-хубавите неща идват бавно и с много упоритост. Няма да се предадем. Просто не можем да си го позволим. Имаме си и голям стимул, най-големият.
Моя приятелка беше миналия месец при Табакова. Страшно се бях ядосала на тази жена. Първият тест беше положителен и тя не смееше да се радва, но явно вътрешно си е мислила за бременност, детенце и всичко за което си мечтаем и ние в този форум. И след 5 дни - втори тест - отрицателен. Ей, така ми стана криво за нея. Та се сетих да попитам колко дни след пункцията е бил трансфера и знаете ли какво - примерно днес сутринта в 8:30 пункция и утре 12:00 трансфер. Е как става това?
Ами, че то в договора ясно си пише от 72 часа до 5 дни. Нямам думи. Какво става с хуманността. Само печалбите ли са важни. Като на конвейр. Извинявайте, ако съм ви натоварила, но исках да споделя и да питате предварително за всичко.