Илиянче, честита шарена мечта.
Съни, мисля, че е нормално да получаваш такива сърцебияния. Все пак сърцето се товари повече от обикновено, а и нивата на хормоните ни кой знае къде удрят по тавана, така че не се притеснявай. Ще усещаш учестен пулс без видима причина, ще ти става нервно, без да има за какво, ще се чувстваш в лошо настроение, ще ти се доплаква, после ще се смееш и т.н. Важното е да запазваш спокойствие. За противогрипната ваксина най-добре питай лекарят си. Лично аз не бих си сложила такова чудо за нищо на света. По-добре си вземи болничен и стои в къщи.
Последният път като бях на консултация останах с впечатлението, че много бързо можеш да получиш болничен. Вчера като отивам за болничен и док ми каза, че трябва да отида в отделението, да ме заведат, че уж съм постъпила там и така да ми даде болничен. Не ми стана много ясна цялата тази какафония и защо пък непременно трябва да съм толкова зле, че да са ме приели в отделението, че тогава да получа болничен. Съни, това го пиша не за да те плаша, както виждаш има начини за всичко, ами яко на някой са му по-ясни процедурите за тези болнични да ми обясни, че вече съвсем съм изглупяла
Вера, и аз си намалих дозата, ама да видим дали няма да си направя лоша услуга. В началото пиех два месеца Магнерот 2x1, после ми го намалиха по едно на ден. Изписаха ми го точно заради контрахираща матка, а и защото в началото плацентата беше ниска. Сега като се сетя пия по една таблетка. При мен той действа и когато го пия редовно стяганията са значително по-нарядко.