0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как да запазим бюста след кърмене?
« -: Ноември 14, 2007, 23:52:19 pm »

Момичета,може малко несериозно да ви звучи въпроса ми,но се интересувам има ли начин да си запазя бюста и след като спра да кърмя?По принцип имам малкък бюст,но сега с кърменето нещата са различни. :lol: :lol:
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Re: Как да запазим бюста след кърмене?
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2007, 02:58:48 am »
Искаш да си го запазиш същия или да го предпазиш да не увисне?

Кое по-точно?
Уточни и после ще ти кажа как.

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2007, 07:52:09 am »
Не може миличка - ако можеше нямаше да се слагат импланти.
Всичко е до ген. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2007, 08:24:30 am »
Ееее,  :D... верно е несериозен въпроса ти... не, че и мен не ме вълнува като останалите. :oops:
Засега ми е просто перфектен  :oops:, обаче после... не се притеснявам от увисване, а по-скоро от спаружване, нали се сещате като обувани чорапи, с извинение. :oops:, щото моя беше въз малък преди да забременея
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2007, 09:39:58 am »
Цитат
Момичета,може малко несериозно да ви звучи въпроса ми,но се интересувам има ли начин да си запазя бюста и след като спра да кърмя?По принцип имам малкък бюст,но сега с кърменето нещата са различни

Айде сега хептен го обърнахме на бг-мама!
Аз кърмя вече 4-ти месец, цедя се минимум по 6 пъти на ден обаче последна грижа са ми формата и големината на циците. Важното е че дълго чакания ми син се храни добре и наддава.
Като толкова не си харесваш бюста - ми има пластични хирурзи, пък ако искаш кандидатствай и за "Пълна промяна" за да ти излезе безплатно!
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2007, 10:29:58 am »
Абе предполагам Лоана друго имаше предвид - да го запази така голям и пухкав :lol:. Лоанче освен да цедиш, цедиш, цедиш и един ден може да храниш внуците  :wink:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2007, 10:35:37 am »
За момента ще се въздържа да коментирам, но ще следя темата с надежда съвсем скоро да е отплувала на следващата страница.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2007, 11:11:52 am »
Аз се цедях от самото начало, та докато спря съвсем кърмата около 3,5 месеца нонстоп. Все ми казваха как ще си разваля гърдите с това цедене, но за мен нямаше значение. Въобще не се развалиха. Сега са си толкова хубави, колкото си бяха и преди. Моят бюст, обаче не е голям, а и аз много тренирах във времето, преди да забременея, така че предполагам, че и еластичността на кожата и развитите мускули също са оказали ползотворно влияние.
<br />[link=http:
*
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2007, 11:28:51 am »

Момичета,благодаря за отговорите и негативните и позитивните-то и с хората е така-свят шарен.Аз винаги съм била позитивно настроена към света и заобикалящите ме.Радвам се ,че вече 6месеца продължавам да кърмя детето си и още не сме опитвали дори АМ.Интересуваме как да го запазя по-голям от предишния размер,ако има начин :wink: :wink:разбира се .Защо да не се погрижим и за себе си ако има начин :D
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #9 -: Ноември 15, 2007, 11:34:06 am »
Като спрях да кърмя при мен не намаля чак до предишния размер.
А иначе не, няма начин вече да се погрижиш и за себе си. Вече не.
Но с това се свиква. Или поне се свиква много по-лесно отколкото с мисълта че никога няма да можеш да зададеш този ти въпрос.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #10 -: Ноември 15, 2007, 11:56:38 am »

Защо да не се погрижим и за себе си ако има начин :D

Подкрепям! Определено смятам, че една жена трябва да изглежда или поне да се старае да изглежда винаги добре!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #11 -: Ноември 15, 2007, 12:04:26 pm »
И аз смятам, че трябва да се грижим за себе си, независимо лесно или трудно сме забременели. Не само заради мъжа до нас, а и за собствено удовлетворение и самочувствие. Като гледам как жените в Пълна промяна се тормозят най-много от увиснал бюст, защо да не се вземат мерки (ако е възможно) навреме!
« Отговор #12 -: Ноември 15, 2007, 12:54:28 pm »

Интересуваме как да го запазя по-голям от предишния размер,ако има начин :wink: :wink:разбира се .Защо да не се погрижим и за себе си ако има начин :D
Това би могло да стане с определена фитнес програма. Казвам го от опит. Аз преди бях много слаба и правех неистови опити да кача малко килограми, защото си мислех, че това е една от причините да не мога да забременея. Не се получаваше изобщо. И тогава ми направиха специална фитнес програма за качване на килограми и изваях хубаво тяло и 3 кг. отгоре, които и успях да задържа. Тогава и гърдите ми се уголемиха малко, но видимо.
<br />[link=http:
« Отговор #13 -: Ноември 15, 2007, 15:31:24 pm »

Радвам се ,че вече 6месеца продължавам да кърмя детето си и още не сме опитвали дори АМ.

Ето това е най-същественото и си го постигнала. Другото е естетика, която не може да нахрани детето ти.
« Отговор #14 -: Ноември 15, 2007, 15:35:46 pm »

Интересуваме как да го запазя по-голям от предишния размер,ако има начин :wink: :wink:разбира се .Защо да не се погрижим и за себе си ако има начин :D
Това би могло да стане с определена фитнес програма. Казвам го от опит. Аз преди бях много слаба и правех неистови опити да кача малко килограми, защото си мислех, че това е една от причините да не мога да забременея. Не се получаваше изобщо. И тогава ми направиха специална фитнес програма за качване на килограми и изваях хубаво тяло и 3 кг. отгоре, които и успях да задържа. Тогава и гърдите ми се уголемиха малко, но видимо.

Реално погледнато - качила си мускули, а те, са по-тежки от мастната тъкан. Същото се е получило и с бюста - направила си мускул там.
Извинете за офф-а.
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #15 -: Ноември 15, 2007, 15:41:16 pm »
Като спреш да кърмиш, ще си върнат размера.
Но както каза Мешко, с много спорт и хранителен режим, могат да станат малко  по-големи.
Щом са ти били малки,няма да увиснат,спокойно.Моите след 3 деца изглеждат добре, е не са като на 18 години, както бяха.Но пък имам три прекрасни сина :)

Аз за поддържането, то хубаво, уважавам това, но наред с външния вид,не е лошо да поддържаме и усъвършенстваме ума си.

Поздрави и успех

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #16 -: Ноември 15, 2007, 16:49:40 pm »
Цитат
А иначе не, няма начин вече да се погрижиш и за себе си. Вече не.
Но с това се свиква. Или поне се свиква много по-лесно отколкото с мисълта че никога няма да можеш да зададеш този ти въпрос
:balk_47:
*
« Отговор #17 -: Ноември 15, 2007, 19:07:36 pm »
  Интересуваме как да го запазя по-голям от предишния размер,ако има начин :wink: :wink:разбира се .
Като качиШ 20 кг. в сравнение с предиШното ти тегло  :wink: :P.