0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Токсоплазмоза и инвитро
« -: Ноември 20, 2007, 17:44:17 pm »
Започнах 4-то икси и  днес няколко дни след диферелина(по дълъг протокол съм) си пуснах изледване за токсоплазмоза Ig-M положителен и Ig-G 25.3 при реф.гр. 0-8.0
Направо ще се побъркам... Чудя се да не би като пия преднизолон имунната ми система да е отслабнала и гадините да са ме нападнали. Аз отпреди си имах антитела, но не очаквах Ig-M  да ми е положителен. Имал ли е някой такъв случай, моля ви кажете ми? 
*
Re: Токсоплазмоза и инвитро
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2007, 17:47:31 pm »
Обсъди с лекаря си. Може да направите курс лечение преди стимулацията, в случай, че се налага.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2007, 17:55:01 pm »
Да Уайт, ще му звънна по-късно ...много ме е стах да не приключи всичко само заради гадната токсоплазмоза...
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2007, 19:10:13 pm »
Къде е правено изследването?
Мен така ме бяха ошашкали с рубеолата преди иксито. Бяха изкарали, че нямам имунитет.
*
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2007, 20:53:58 pm »
В Кандиларов го пуснах. До сега не съм имала проблеми с тях, но мисля да направя контрола. Док каза да не се шашкам пък ще видим, дано да е грешка.
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2007, 08:46:43 am »
За такъв тип изследвания препоръчват Института по заразни и паразитни болести.
Виж тази тема: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=239062.0
*

Crystal

« Отговор #6 -: Ноември 21, 2007, 11:09:53 am »
Аз вече съм имала грешен резултат в Кандиларов ( за друго изследване), така че имам едно наум с тях. Повтори изследването в Института по заразни и паразитни болести както те е посъветвала *vera
« Последна редакция: Ноември 21, 2007, 12:00:24 pm от Crystal »