Здравейте момичета, аз също имам намален /според мен вече е тотално изчерпан/ яйчников резерв, но все още не са ми предложили опит с донорска яйцеклетка. В клиника Надежда съм, есента след двумесечен прием на Трисеквенс се появиха 4 фоликула от които стана един доминантен, направиха ми пункция и ИКСИ, но яйцеклетката не се активира. След това в общи линии отново пих Трисеквенс, първия месец се видяха 2-3 фоликула и от тогава нищо. В четвъртък съм на преглед и вече си мисля, че ще ме насочат към донорска програма.
Малко се стресирах като прочетох, че трябва да чакам 2-5 години, та аз след 1 месец ставам на 37г.
При мен цикъла стана на 45 дена /когато не пия трисеквенса/, понякога имам чувството, че имам някаква овулация но на 30 ден, появява ми се ЦС но никога не са ме проследявали толкова късно, но най-вероятно си въобразявам, като се има предвид, че повечето пъти нямам и антрални фоликули. АМХ и инхибина преди година и половина правени в друга клиника, бяха доста зле.
Искам да попитам момичетата, които са се записали в донорска програма, правят ли нещо докато им се обадят за подходящ донор, ще ми се въпреки нищожния шанс докато чакам, да ходя всеки месец на преглед, пък току виж изкочила някоя яйцеклетка за ЕЦ, но не знам дали ще се съгласят да ме преглеждат.