Zdraveyte! Az ot vreme navreme poseshtavam site-a, no dosega ne swm se vkluchvala vwv forumi i razgovori....a moje bi triabvashe
Eto, che nay-nakraya se vkluchih kato potrebitel i bwrzam da vi pisha i da vi chuya. Ot 2 godini me blwskat s kup lekarstva bez da mi napraviat izsledvane za prohodimost na trwbite, kakto i spermograma na mwja mi. Ot tozi mesetz swm pri treti poreden lekar i se nadiavam, che swm popadnala v dobri rwtze. Sled kato mi napraviha fulikolometria se okaza, che otivam na variant laparoskopia. Popitah dali ne moje neshto s hapcheta da probvame, a toy mi otgovori, che si ima stwpki, po koito se vwrvi. Yavno naprazno swm se twkala s tezi lekarstva, a sega i umiram ot strah ot laparoskopiata. Ot razlichni publikuvani neshta vwv foruma razbrah, che ima diagnostichna i operativna laparoskopia. Twy kato imam polikistozni yaechnitzi predpolagam, che moyta laparoskopia shte e operativna. Kakto moje bi predpolagate, v glаvata si imam kup vwprosi i
swm pred pobwrkvane. V ponedelnik swm za posleden pwt na fulikolometria...neshto kato za 100% sigurnost, che niama promiana. Imam si fulikuli, no te ne narastvat do jelania razmer, a siakash si spiat.
Laparoskopiata shte ya pravia v Maychin dom pri Dotzent Doganov. Molia, koyato veche e minala po tozi pwt ako moje da mi pishe, da mi kaje kakvi sa stwpkite, da mi kaje kak se prejiviava operatziata. Blagodaria.
Пиши на кирилица!