Така... драго ми е пак да ви видя, защото приключих с почивката и започваме пак с бебеправенето. Направихме спермограма, резултата слава Богу не е трагичен. Обема ни е към 182 мильона и при норма 14% ние имаме 7%. Така че сме нито много зле, нито много супер... ми средна работа.
Моят проблем с ПКЯ стои, въпреки перфектните хормони! Сега предизвиквам цикъл с Марвелон? Малко ми е странно с противозачатъчни, но сигурно д-р Владимиров има някаква конкретна идея.
След последния спонтанен аборт бременност няма... не съм изкарвала някакви възпаления, но нещо се е загнездила ужасната мисъл може ли тръбите ми да са се "запушили", имам от време на време някакви странни придърпвания. И ме срязва, та психясвам пак! Страх ме е от лапаро, и все си мисля че при две вътрематочни бременности без кюртаж и някаква интервенция не си струва да се подлагам на мъчения, още повече че има риск от сраствания след време...
Сега съм на фаза да ми дойде, след това в краткия период на М. трябва да се реши дали ще ме стимулират или не...
В общи линии обмислям и Инсе, като е гарга да е рошава!
Целувам ви! Късмет и хубави, здрави бебоци!