0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
добър ендрокринолог в Пловдив
« -: Ноември 25, 2007, 02:05:28 am »
здравеите на всички,киста 4см,висок ТАТ,всички хормони в норма,сега пък щитовидна жлеза,екографа добър уж,не можело лапароскопиа за кистата,докато не се регулира щит.жлеза,можело това да влияе на кистата и тя да не се маха,дано пак сега като посетия едрокринолог и хапчетата които изпише,да не се стига до лапаро ама само мечти....ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ И ЗНАЕТЕ ЛИ ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГ В ПЛОЕДИВ,БЛАГОДАРЯ
Re: добър ендрокринолог в Пловдив
« Отговор #1 -: Януари 28, 2008, 19:23:05 pm »
Здравей,
аз съм ходила при един - Мечкаров се казва. В уличките срещу хотел Ленинград. Ако те интереува, пиши ми! Успех!

*
« Отговор #2 -: Януари 29, 2008, 10:15:06 am »
Аz съм много доволна от проф. Павлов. Работи в ДКЦ "Св. Георги" на Васил Априлов. На третия етаж, каб 31. Приема (или поне миналата година беШе така) от 8 до 13 часа.
*
« Отговор #3 -: Януари 29, 2008, 21:23:53 pm »
Доц. Орбецова
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2008, 14:45:55 pm »
И аз съм ходила доста пъти при д-р Мечкаров, но сега бих искала да посетя някой друг добър ендокринолог в Пловдив, за да да чуя и неговото мнение. Моля ви, момичета, ако знаете такъв, пишете! :?
*
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2008, 11:35:16 am »
Ами нали ти писахме

проф. Павлов или доц. Орбецова

Който и от двамата да иzбереШ, няма да сгреШиШ.
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2008, 21:11:02 pm »
Аз съм ходила при Мечкаров също, но в момента посещавам Минчева, поради факта че се преместих е друг град и тя идва тук за прегледи, за нея обаче все още нямам никакво мнение за съжаление, моля ако някой знае нещо за ми пише
*
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2008, 23:16:48 pm »
Аз също ходя при док. Мечкаров и съм доволна, откри ми микроадинома с ЯМР по каса,  лекува с достинекс и л-тироксин за тиреодита също по каса, както и повечето изследвания, внимателен е и е на разположение през повечето време за разлика от
д-р Орбецова /от която нямам впечатления като специалист, тъй като ме изгони когато отидох с молба за консултация, и аз търсех второ мнение/. В заключение ще кажа, че за моя голяма  радост успях да забременея /освен това и с една тръба/, така че за мен неговото лечение е успешно и смятам, че е добър ендокринолог.

*
« Отговор #8 -: Февруари 05, 2008, 09:25:23 am »
maia_st, съжалявам zа Орбецова. Това не е присъЩо на един добър лекар. Раzочарована съм.  :o

Радвам се, че си успяла.  :D
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2008, 10:32:16 am »
Мечкаров наистина е много внимателен и наистина обръща внимание на пациентите си, знае в всеки един момент с какво да ти помогне според мен, аз вече започвам да съжалявам че не съм вече при него, но какво да се прави - нов град, нови познати, нови лекари...
Пожелавам всички да постигнете успеха на maia_st, и да сте много щастливи
 :D
*
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2008, 10:46:53 am »
 mile07 и аз бях разочарована, затова и споделям с вас. Но без значение кой док води лечението ви, желая на всички вас както е писала bob4o_f скоро да споделите моето щастие! Успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #11 -: Февруари 06, 2008, 16:06:48 pm »
maia_st, странно ми е това за Орбецова. С мен винаги е била много любезна и мила, даже  не съм ходила в частния й кабинет. Просто й се обадих по телефона, обясних за проблема си и ми каза да отида по обяд във ВМИ и така няколко пъти. Не ми е взела 1 лв жената, но ми даде посока и ключ за мислене на моето лечение. Което се оказа правилно.
*
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2008, 16:59:34 pm »
Верче, аз отидох във ВМИ в нейния кабинет с молба да отдели 5 мин за да види изследванията ми и да каже своето мнение за лечението - дали е правилно, защото съм чувала че е много добър специалист, но вместо това излезе ядосана и ме попита защо въобще съм чакала след като тя нямала ангажимент към мен и нямала време за губене и т.н. и ми затвори вратата, почувствах се ужасно и аз не очаквах подобно отношение. А беше точно след поредната фоликулометрия на която се оказа, че нямам ову, а пролактина ми беше вече под долна граница и се чудех дали това има отношение..такива работи. Наистина неприятна случка, съжалявам, че ви занимавам с това, може би персонално мен не ме е харесала и обикновенно е по-мила.

« Отговор #13 -: Февруари 06, 2008, 18:16:22 pm »
Не, просто лош ден! И те са хора. Едва ли е било лично.
Аз докато бях на консултации видях, че наистина беше много натоварена и е човешко да се изнерви.
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2008, 21:49:07 pm »
Ами човешко е да се изнерви, но при нея това е ежедневие наистина, и аз съм се сблъсквала няколко пъти с нея в коридорите на ВМИ и винаги е била в лошо настроение, явно е въпрос на късмет да я улучиш в добро...
« Отговор #15 -: Февруари 07, 2008, 13:38:38 pm »
Хм,и мен ме изненадва това,което пишете за доцентката.До сега никога не се е държала зле с мен,винаги е била много мила и съпричастна към проблемите ми.Дори тя е единственият лекар,който е проявявал истинско съчувствие към мен смата и не е гледала на мен само като на пациент.Съжалявам,че ви е разочаровала,момичета :(
« Последна редакция: Февруари 07, 2008, 13:41:42 pm от Цеци »
« Отговор #16 -: Февруари 16, 2008, 09:28:04 am »
Момичета,може ли да ми дадете координатите на д-р Мечкаров.От разказа на maia_st,разбирам,че той работи с направление от здравната каса,нали?
Благодаря предварително за отговорите!

« Отговор #17 -: Февруари 16, 2008, 13:37:33 pm »
телефоните му са 0888945187
също 032 960480
гр. Пловдив, ул. Арбаконак №2
на първият етаж в ляво (в входа на блока)
Записваш си час по телефона и отиваш...
Успех
 :D
« Отговор #18 -: Февруари 16, 2008, 15:17:22 pm »
bobcho_f,благодаря за бързия отговор!

« Отговор #19 -: Февруари 16, 2008, 20:13:56 pm »
Няма защо мила, ако има нещо чакам да пишеш пак.