0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графика Tais
« Отговор #20 -: Декември 07, 2007, 12:43:26 pm »
Евентуално овулацията може да е била на 20-ти ден, но това само при положение, че следващите няколко дена БТ се задържи висока! На 17 и 18 имаш повишаване на БТ - има ли нещо което е било различно тези дни - настинка, по-малко сън, някакви болки някъде, нещо такова?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #21 -: Декември 07, 2007, 14:02:34 pm »
Не, нищо по-различно.Ако е толкова късно овулацията май не е на добре.
*
« Отговор #22 -: Декември 07, 2007, 15:40:06 pm »
tais погледнах и предната ти графика. Нямаш стойности за БТ, но пък си отбелязала положителен тест за овулация, което значи че същата е била ден два след това. В този случай лутеалната ти фаза е около 10 дена, не е много малко, но не е и много добре ....
Ако и този месец се получи същото, те съветвам следващият цикъл да го проследите с ултразвук и 7 дена след засечена овулация, да изследваш прогестерона.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #23 -: Декември 09, 2007, 11:21:24 am »
Нормално ли е да е толкова висока температурата последните два дни 37,3, това дали е показател, че все пак около 20-ти е имало овулация
*
« Отговор #24 -: Декември 10, 2007, 13:34:34 pm »
Добре ти е графиката за сега :)
Може на 20-ти ден да е била овулацията.

*
« Отговор #25 -: Декември 10, 2007, 15:59:58 pm »
Много ти благодаря Зеленоочке!Дано другия месец ми е по-рано овулацията
*
« Отговор #26 -: Декември 11, 2007, 15:22:21 pm »
Момичета, моля за бърз отговор,от 2 дни съм болна и  днес бях на лекар изписа ми силен антибиотик.С тази моя графика има ли някакъв шанс да съм бременна, защото още не съм купила антибиотика и незнам какво да направя.Дори нещо да е станало много е рано за тест, така че някой ако може да направи някакъв извод от графиката ми ще съм много благодарна!!!
*
« Отговор #27 -: Декември 11, 2007, 15:29:24 pm »
Ако само си настинала, не виждам смисъл от силен антибиотик, пий чайчета, витамин С, може и парацетамол.
Графиката ти е наред поне на този етап. Може и да има бременност, но няма как да ти кажа със сигурност.
Аз не бих пила антибиотиците, ако се касае само за настинка!

*
« Отговор #28 -: Декември 11, 2007, 15:38:17 pm »
Зеленоочке, нещата са се усложнили и вече имам възпаление в ушите и надолу към белите дробове.Нямах температура предишните дни.Аз първо за това си помислих като видях сутришните ми температури, но на тялото темп. ми е около 36, 6
*
« Отговор #29 -: Декември 11, 2007, 16:03:09 pm »
:( съжалявам
Ами значи е неизбежно пиенето на антибиотици :( Дори и да има бременност, ти трябва да лекуваш това възпаление. Попитай д-ра си дали няма алтернативно лечение с по-слаби хапчета, кажи му че може и да има бременност.

*
« Отговор #30 -: Декември 11, 2007, 16:08:01 pm »
Благодаря, знам че е неизбежно, но исках да чуя и друго мнение.
*
« Отговор #31 -: Декември 30, 2007, 12:13:20 pm »
Честита Коледа момичета, пожелевам на всички по една "бременна" графика през следващата година!
Този месец реших да го давам по-спокойно и не си правя тестове за ову.Все пак ако някой може да ми отговори възможно ли е около 28.12 да е имало овулация?Правих си хормони и ЛХ ми е завишено.Някъде четох, че при този случай тестовете не са много надеждни.Записах си час за лекар чак за 29.01, няма за по- рано при д-р Александров, до сега ходих при друг няма да му споменавам името.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #32 -: Декември 30, 2007, 16:25:15 pm »
Да, възможно, ако БТ се задържи висока.
Кога /ден/ си прави ЛХ?
Дай да видим резултатите  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #33 -: Декември 30, 2007, 17:59:54 pm »
На 3 ти ден от цикъла.Много се надявам да е станало нещо този месец!
*
« Отговор #34 -: Декември 30, 2007, 18:03:32 pm »
Денис исках да те питам - при предишните ми графики овуто ми е около 20 ден, ако въобще е имало възможно ли е сега да е по- рано?В смисъл порменя ли се във времето,един месец да е около 15 ден, друг месец да е около 20 ти ден?
« Отговор #35 -: Декември 30, 2007, 18:17:09 pm »
по-принцип(доколкото съм запозната) О. не е задължително всеки месец да е по-едно и също време..варира!може единия месец да ти е на 13 ден от МЦ,а следващия на 20 или на 17 ден!!затова и се променя дължината на МЦ(за сметка на фоликуларната фаза),а ЛФ нормално е 14 дни ,тя е статична(с малки изключения)
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #36 -: Декември 30, 2007, 21:09:32 pm »
Катя, благодаря за отговора, надявам се да е имало ову, този път по-рано предишните месечи ЛФ ми беше около 10-11 дни много кратка
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #37 -: Декември 31, 2007, 08:24:40 am »
Катето вече ти е отговорила, аз само малко ще допълня. :D
Има жени при които МЦ е доста нестабилен по отношение на дължината и може доста да варира - за тях е нормалко един път МЦ да е 28 дена друг път 30.
При други МЦ е доста точен, напр. винаги 31 ден.
Все пак, ако разликата е повече от 5-6 дена е добре да се консултираш с лекар.
За графиката ти - според мен е добре. О.може би е била на 14 ден от МЦ. Но за да е сугурно това Бт трябва да се задържи висока и да не пада.

ПП. Няма достатъчно стойности през ФФ  и не е много сигурно дали наистина е така, но да се надяваме, че е имало О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #38 -: Декември 31, 2007, 13:56:44 pm »
Благодаря Денис,дано си права и много се надявам да се е получило този месец, честно казано не смея много да се надявам, но въпреки всичко отново имам частица надежда.
ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧИ ВАС!!!
*
« Отговор #39 -: Януари 03, 2008, 09:18:41 am »
Момичета, моля те кажете ми на какво се дължи този спад в температурата ми?Все се надявах , че е имало ову!