0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
графика Tais
« -: Ноември 27, 2007, 10:05:46 am »
Здравейте, този месец за първи път започнах да си меря температурата.Знам, че е рано за някакви по-сериозни мнения , но ще бъда благодарна, ако коментирате графиката ми досега.
Re: графика Tais
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2007, 10:08:59 am »
графиката не се вижда, оправи си лентичката :)
*
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2007, 10:18:08 am »
Сега вече мисля, че се вижда.
*
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2007, 10:36:33 am »
Да, рано е да се коментира графиката ти, поне за сега. А и тестовете за овулация не отчитат такава.
Мериш БТ по едно и също време нали?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2007, 10:44:16 am »
Да сутрин преди да стана от леглото, с дигитален термометър.
*
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2007, 13:15:20 pm »
Нека да видим следващите няколко дена как ще се движи БТ, а до тогава оползотворявайте вечерите ;) Успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2007, 07:46:44 am »
Да сутрин преди да стана от леглото, с дигитален термометър.
Дръж термометъра поне 2-3 мин след сигнала

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #7 -: Декември 01, 2007, 10:16:27 am »
Денис, благодаря за съвета да държа термометъра още 2-3 мин.Наистина се покачва малко температурата след сигнала.Този месец или съм нямала овулъция или съм я изпуснала с тправенето на тестове през няколоко дни.В четвъртък имаше слаба втора лентичка, но от прочетеното във форума по-скоро си мисля, че е отрицателен.
Късмет на вас момечета!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Декември 01, 2007, 15:07:03 pm »
Денис,.............
Графиката ти е добре за сега, според мен няма нищо обезпокоително.
Нека да минат още 3-4 дена за да видим дали е имало О./по БТ/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #9 -: Декември 01, 2007, 20:08:39 pm »
Благодаря, ще очаквам коментари
« Отговор #10 -: Декември 03, 2007, 10:48:20 am »
мила тайс,гледам че си поспряла тестовете за О.,според мен сега е момента да почнеш да ги правиш пак,но всеки ден ги прави!!!! :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #11 -: Декември 03, 2007, 11:42:41 am »
Този месец съвсем се обърках, миналия месец не си мерих температурата, направих си един тест на 16 ден и беше положителен.Боляха ме гърдите, кръста общо взето признаците за овулация бяха на лице.Този месец всяка сутрин прилежно меря Т, нямам болки в гърдите, което доколкото знам не е показател, че не е имало ову.Незнам имала ли съм овулация този месец или не, моля кажете като гледате графиката ми може ли ову да е имало на 15, 16?
*
« Отговор #12 -: Декември 03, 2007, 11:49:11 am »
Според мен не е възможно да си имала овулация на 15 или 16 ден. Днес БТ е 36.5, коеот значи че именно днес може да е овулацията, но това са само предположения. Ще видим, ако следващите няколко дни БТ се задържи висока, значи овулацията е била на 19-ти ден (днес). Успех!

« Отговор #13 -: Декември 03, 2007, 11:56:20 am »
за болезнените гърди-мога да ти кажа,че аз никога не съм имала преди и около ову,а най-рано първите дни след О....тъй че това ,че нямаш напрегнати гърди изобщо неозначава според мен,че О. НЕ Е ИМАЛО О. :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #14 -: Декември 03, 2007, 11:59:01 am »
И при мен като при Катя гърдите ме болят след овулация!

*
« Отговор #15 -: Декември 03, 2007, 13:41:47 pm »
Благодаря момичета, днес като се прибера от работа ще си направя тест.
*
« Отговор #16 -: Декември 04, 2007, 11:20:36 am »
Направих вчера тест за ову.,имаше две чертички едната леко по бледа, преди 4 дни също втората чертичка беше по-бледа.Кога е имало овулация?
« Отговор #17 -: Декември 04, 2007, 15:17:48 pm »
аз лично мисля,че О. предстои (разбира се не съм много опитна :oops: в разчитането на графиките..)!прави тестовете всеки ден по едно и също време горе-долу ако е възможно,с минимум прием на течности два-три часа преди тестването!!!и си отбелязвай в календара всичко-кои дни си правила ову-тест и какъв е бил резултата...аааа,щях да забравя дори като видиш "+" тест трябва да направиш и на другия ден пак,за да видиш дали е още "+" или е станал "-"...т.е. прави се от"-" до "-" тест(това го разбрах тези дни  :oops:)!положителен се смята когато е с еднакви по яркост четрички или тестовата е даже по-ярка(нали си го прочела това на кутийката с тестове?!) :goodluck:
*
« Отговор #18 -: Декември 04, 2007, 16:31:52 pm »
Kатя ти е обяснила кога и как се правят тестовете за овулация.
Положителен е резултата от теста само тогава когато двете чертички са еднакво оцветени, ако не са то тестът е отрицателен и няма овулация. Овулацията настъпва 24 до 48 часа след положителен тест!

По данните от БТ мога да ти кажа, че според мен овулацията все още не е минала. Дали ще днес, не знам, но предвид отрицателният тест за овулация вчера, мисля че няма да е ... Вие обаче не изпускайте вечерта ;)

*
« Отговор #19 -: Декември 07, 2007, 12:35:26 pm »
Момичета, извинявайте ако ставам досадна, но бихте ли ми казали какво мислите за моята графиката?Тези пикове и спадове нормални ли са?Този месец нямам големи очаквания,но поне искам да се ориентирам за в бъдеще кога ми е овулацията.