0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Е, започна се и при мен...
« Отговор #20 -: Декември 02, 2005, 15:23:39 pm »
Огънче аз малко се обърках! :roll:  Писах, че ми върнаха ембриончетата на третия ден, а май е четвъртия. Как се брои? В сряда (23.11) ми беше пункцията и в събота (26.11) - трансфера. Това трети или четвърти ден е?
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #21 -: Декември 02, 2005, 16:25:45 pm »
Цитат на: Pupsik
Огънче аз малко се обърках! :roll:  Писах, че ми върнаха ембриончетата на третия ден, а май е четвъртия. Как се брои? В сряда (23.11) ми беше пункцията и в събота (26.11) - трансфера. Това трети или четвърти ден е?

Трети е, мила! Денят на пункцията се брои за нулев. Тогава се оплождат.
Късмет на теста!

*
« Отговор #22 -: Декември 02, 2005, 16:29:07 pm »
Здрасти,
За 3-ти ден се брои. Денят на пункцията е ден 0. Оттам следващия е  ден 1, ден 2, ден 3 и т. н. Виж тук е показано развитието на ембрионите през първите дни (има снимки).
Късмет!
« Отговор #23 -: Декември 05, 2005, 10:18:25 am »
Благодаря ви, Огънче и Сигнусче! Тази статия е много хубава, не бях я чела. И картинките са много сладурски. Дано е положителен теста! Така се надявам. Хем гледам да не се навивам, хем си мисля. Днес доктора каза, че ако не съм много надута, мога да си сложа Прегнила. Така че си го слагам. Нали няма да повлияе на теста другия вторник? Благодаря ви, че ме подкрепяте!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #24 -: Декември 05, 2005, 11:46:28 am »
Успех Pupsik!
 :rainbow:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #25 -: Декември 05, 2005, 13:23:40 pm »
Успех и от мен мила, дано всичко е наред!!!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #26 -: Декември 05, 2005, 13:50:55 pm »
И от мен много успех Пупсик!И аз сам с теб,и стискам палци!Спокойно,всичко ще е наред!Успех! :wink:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #27 -: Декември 06, 2005, 05:57:51 am »
Успех миличка дано имаш много сладък бебешки коледен подарък :-)
« Отговор #28 -: Декември 06, 2005, 10:49:23 am »
Благодаря ви мили, момичета! Много ми се иска и на мен да имам такъв коледен подарък. Това ще е най-голямото щастие за мен! Много вярвам и дано вярата ми помогне! Благодаря ви! Пожелавам ви да си имате най-сладките бебета на света!
« Отговор #29 -: Декември 07, 2005, 14:38:34 pm »
Здравейте отново! Вчера открих, че имам някакво зацапване и така се притеснявам сега. Лекаря каза да не си правя тест, защото щял да излезе положителен със сигурност, тъй като в понеделник си слагах Прегнил. Криво ми е и не съм казала нищо на мъжа ми, че не искам да го разстройвам. Днес сякаш нищо нямам, но постоянно тичам до тоалетната. Дано се окаже фалшива тревога. :cry:
*
« Отговор #30 -: Декември 07, 2005, 14:48:17 pm »
Pupsik, стискаме палци да не е това, което си мислиш и скоро да ни зарадваш с други новини! :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #31 -: Декември 07, 2005, 14:59:29 pm »
:goodluck: Pupsik мисли положително и не се предавай и найстина да не е това което си мислиш. Успех и стискаме яко палците
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #32 -: Декември 07, 2005, 16:47:05 pm »
Цитат на: Pupsik
Здравейте отново! Вчера открих, че имам някакво зацапване и така се притеснявам сега. Лекаря каза да не си правя тест, защото щял да излезе положителен със сигурност, тъй като в понеделник си слагах Прегнил. Криво ми е и не съм казала нищо на мъжа ми, че не искам да го разстройвам. Днес сякаш нищо нямам, но постоянно тичам до тоалетната. Дано се окаже фалшива тревога. :cry:

Само не се шашкай. Може да е от имплантацията, понякога се получава. Ти мисли положително, пък каквото има да става, ще стане.
Стискам палци да си ОК!

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #33 -: Декември 07, 2005, 17:29:51 pm »
Мила Пупсик,и аз ще стискам палци всичко да е наред.Не се притеснявай,моля те,няма да имаш проблем,само спокойно!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #34 -: Декември 07, 2005, 19:47:31 pm »
Така е наистина,Огънче, и знам че е така! Обаче не е ли  това доста време вече  след имплантацията (11ден), за да има такава реакция точно сега. Във вторник всичко ще е ясно, ако не и по-рано. Приятна вечер на всички!
« Отговор #35 -: Декември 08, 2005, 14:24:35 pm »
Пупсик, стискам палци за теста!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #36 -: Декември 08, 2005, 18:38:12 pm »
Пупсик, успех! Стискам палци!
« Отговор #37 -: Декември 10, 2005, 22:53:10 pm »
Благодаря ви Momiche и FreshBreeze!
« Отговор #38 -: Декември 10, 2005, 23:05:11 pm »
Ох, момичета, боли ме корема както преди да ми дойде. Май няма да стане, то си е толкова малка вероятността. Много е гадно това чакане! Мислех, че ще ми е по-леко, ама не. Пак че изтърпях да не си направя тест по-рано. Честно казано ме е страх от вторника.Отивам да си лягам, че поне да не мисля. :(
*
« Отговор #39 -: Декември 11, 2005, 08:21:36 am »
Гледай сега на нещата по този начин - зацапване може да имаш на датата на ову после на датата на имплантацията, после на всяка дата, на която ти е идвал цикъла, така че зацапването не е страшно, стига бременността да я има и да си е наред - болка като за цикъл има при много висок процент от бременностите - така че и това не е фактор дали си или не си бременна - сигурно си чела колко от симптомите на бременност и цикъл се дублират, така че само трябва да си го припомниш - просто не добавяй повече нерви на и без това шашнатия си организъм :-) каквото стане това - ти си направила, каквото зависи от теб просто изчакай резултата, а ние продължаваме да стискаме палци.