0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Е, започна се и при мен...
« -: Ноември 17, 2005, 11:14:51 am »
Здравейте момичета! В неделя започнах и аз със стимулацията в неделя. В сряда (вчера) ходих на преглед, но не ми правиха изследвания. Имах 9 фоликулчета по 9 милиметра и на другия яйчник 5 по10 милиметра. В събота ще ми правят изследвания и отново преглед. Така че стискайте палци.
*
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2005, 11:17:24 am »
Стискаме всички възможни палци! :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2005, 11:26:54 am »
Стискаме силно!  :D
Много успех и късмет  :goodluck:
*
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2005, 11:30:19 am »
Много късмет!  :balk_103:  И най-важното - спокойствие!  :balk_177:
« Отговор #4 -: Ноември 17, 2005, 12:21:08 pm »
Благодаря ви много момичета. Гледам да съм спокойна, но се притеснявам, че още не са ми правили изследвания. Успокоявам се, че лекаря си знае работата. Сега съм у приятелка, иначе нямам интернет, но ще ходя на зала, за да мога да съм с вас. Благодаря ви!
*
« Отговор #5 -: Ноември 17, 2005, 12:31:09 pm »
Не се притеснявай за такива работи. Всичко ще е наред. :D  :D  :D
Много усмивки
*
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2005, 13:58:40 pm »
Стискаме много палци и много силно!
Стискай и ти и вярвай, че ще се справиш!
Късмет! :D
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #7 -: Ноември 17, 2005, 20:50:35 pm »
Късмет Pupsik! Всичко друго е бошлав работа.
Остави се в ръцете на доктора и не се притеснявай. Той си знае работата.

*
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2005, 09:14:21 am »
Много кьсмет ти желая :!:
« Отговор #9 -: Ноември 18, 2005, 14:53:10 pm »
Късмет и от мен!:)
Грация! Няма да е все така!
*

Anonymous

« Отговор #10 -: Ноември 18, 2005, 15:10:33 pm »
Успех и от мен!
« Отговор #11 -: Ноември 28, 2005, 14:05:27 pm »
Здравейте, момичета! Мислех да не влизам тук, за да не мисля за бременност и подобни ама се изкуших. На 26-ти (миналата събота) ми направиха трансфера. Извадиха ми 13 читави яйцеклетки и ми върнаха 6 на третия ден. Не знам при другите как е било, но аз лично много съм надута. Днес е по-добре, обаче от деня, следващ пункцията направо щях да се пръсна. Сега чакам. Доктора беше изключително внимателен, направо страхотен човек. Става ми жал за него обаче. Толкова много работа и никакво лично време. На 13-ти ми е теста. Ще пиша!
*

Anonymous

« Отговор #12 -: Ноември 28, 2005, 14:41:26 pm »
Не се притеснявай!Всичко ще бьде наред,ще видиш!Само да си спокойна,и не мисли за нищо.Много кьсмет ти желая,и дано да се похвалиш в скоро време! :wink:
*
« Отговор #13 -: Ноември 28, 2005, 17:25:39 pm »
Цитат на: Pupsik
Здравейте, момичета! Мислех да не влизам тук, за да не мисля за бременност и подобни ама се изкуших. На 26-ти (миналата събота) ми направиха трансфера. Извадиха ми 13 читави яйцеклетки и ми върнаха 6 на третия ден. Не знам при другите как е било, но аз лично много съм надута. Днес е по-добре, обаче от деня, следващ пункцията направо щях да се пръсна. Сега чакам. Доктора беше изключително внимателен, направо страхотен човек. Става ми жал за него обаче. Толкова много работа и никакво лично време. На 13-ти ми е теста. Ще пиша!

Как така ти вьрнаха 6?
Вь3можно ли е това?
Ами ако се хванат и шесте?
Не сьм 4увала досега такова нещо :roll:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #14 -: Ноември 28, 2005, 17:36:14 pm »
Цитат на: Pupsik
Извадиха ми 13 читави яйцеклетки и ми върнаха 6 на третия ден.

Стискам палци за спокойно чакане!
Мацка, а колко се оплодиха? Яйцата хубави ли ти бяха?
Питам, заради ендометриозата.

*

Anonymous

« Отговор #15 -: Ноември 28, 2005, 18:30:50 pm »
Здравейте! Перличке ако се хванат всичките (стискам палци) - ще ми махнат колкото си искам. И аз не бях чувала да трансферират толкова много ама ето, че можело. Огънче много съжалявам за теб! Няма ли шанс да има грешка? Огънче, аз нямам ендометриоза, ако това имаш предвид. От тези 13 една си беше останала сама, неразделена, а другите, които не ми сложиха пак се бяха разделили, но имаха и някакви малки точици.  Обаче има и още нещо. Доктора каза, че някои са ги наболи, а другите са оставили да се оплождат по "естествен" начин. Това са направили, за по-сигурно.  Така че нямам представа тези, които са в мен какви са. За замразяване казаха, че няма да станат останалите, заради точките.
« Отговор #16 -: Ноември 28, 2005, 18:31:58 pm »
Госта бях аз! :)
« Отговор #17 -: Ноември 29, 2005, 17:06:17 pm »
Успех Пупсик :D
Къде прави опитът всъщност?
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #18 -: Ноември 29, 2005, 18:03:33 pm »
Цитат на: Anonymous
Огънче много съжалявам за теб! Няма ли шанс да има грешка? Огънче, аз нямам ендометриоза, ако това имаш предвид.

Ох, извини ме душичко, обърках те с Лилия. Нали и тя е при Щерев. Нещо съм изпушила напоследък.......или е от ЕГН-то.
Много късмет и поне 2 да се хванат. Стискам яко палци!

« Отговор #19 -: Декември 02, 2005, 15:07:19 pm »
Благодаря ви, Фрешче и Огънче! Аз правих инвитрото при д-р Стаменов! Помещава се в клиника Малинов. Преди беше към АГ Център Димитров. Дано наистина се хванат, аз и на едно ще съм благодарна, но ще видим. Не искам нищо да си мисля предварително, но ви благодаря много за подкрепата!!! :D