0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

антибиотици и бебеправене
« -: Ноември 30, 2007, 15:19:23 pm »
мъжо е болен с висока температура и са му изписали антибиотици, а аз предполагам че ще имам овулация тия дни, дали е проблем това че се притесних много
Re: антибиотици и бебеправене
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2007, 16:35:45 pm »
Здравей,aya82!
Незнам вече кое лекарство пречи и кое не, но на нас ни изписа доктора Аугментин ( антибиотик ) за двамата ( 5 дни х 2 бр )
(като ние сме в процес на бебеправене)?!?!?!?
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2007, 21:35:04 pm »
И как ме интересува и мен тази тема. Аз сега съм пет дена на антибиотик, заради цветната снимка, която ми правиха вчера. Приятелят ми и той е на един антибиотик, но неговият уролог му е казал, че няма проблем да прави секс, въпреки че приема антибиотик. Незнам и се чудя какво да правим, пък овуто чука на вратата, то не чака.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #3 -: Декември 02, 2007, 03:31:10 am »
май е по-добре все пак да пропуснете този месец.Ще овулирате и друг път,когато сте здрави.
*
« Отговор #4 -: Декември 02, 2007, 11:28:37 am »
Единственият проблем е, че при мъжете временно се влошават показателите.
Нека не ви притесняват антибиотиците. При мен, при двете ИКСИ-та, след пункция ми даваха да пия антибиотик.

« Отговор #5 -: Декември 02, 2007, 12:26:09 pm »
Аугментин се изписва и по време на бременност, така че едва ли това ще проблем.
Аз в момента съм на Оспамокс заради цистит. Казаха ми, че има АБ-и, които могат да се пият по време на бременност...
« Отговор #6 -: Декември 02, 2007, 16:03:24 pm »
Вярно е, има антибиотици, които се предписват и на бременни - това са пеницилините. Но в случая мъжът е болен и според мен, заради неговото здравословно състояние, е хубаво да не се прави секс. Особено по време на висока температура. А когато оздравее, той сам ще си поиска ;)