Успешна седмица и от нас с Кристина. Дано времето остане подходящо за разходки на открито. Много здраве на всички бебета и семействата им. Ние също ще украсяваме тази седмица, ще посетя някой и друг магазин, за да купя повечко коледна украса. Мисля да е много богата тази година, че догодина като почнем да пипаме, май ще да е по-оскъдна.
Имам и имен ден скоро и изобщо натоварен месец...
Джам - в по-висока саксия елхата - или по-малка елхичка на високо, само ще се кефи на блещукащите играчки и лампи. Ако иска играчките - продават не стъклени, а пак лъскави, но от нещо подобно на стиропор, които не се чупят - купуваш му такива и като иска - сваляш от елхата и му даваш, друго не ми идва на акъла. А, може и да опаковаш малки кутиики с цветен целуфан за под елхата и с тях да го мамиш
Ултра - хехехех, почти се задваих от смях като си представих сополивия и мръсен заек на партито....Не е сериозно това, нямат ли резервен заек, егати?
Роби и всички, които се интересуват от кошарките, които разследвах в миналата седмична тема - ще се заема сериозно и ще пиша ако се сдобия с такава - от къде, как и колко. Надявам се Кристина да не е станала абитуриентка до тогава...
tzvetenze - гаранция няма никога, но истината е, че майката неможе да бъде заменена. Но и майките понякога не са засътраховани..... Да бъдем внимателни и да се молим всичко да е наред. Скоро на мъжа ми на роднини се случи нещастие, детето е било с майка си и баща си. Не е възможно да живеем в страх непрекъснато.
Сега да мислим позитивно и да се наслаждаваме на предколедната суматоха..