0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ve4e pove4e ot 1 godina pravim bez rezoltatni opiti. nakraia se rechih na inseminacia imah dva dominantni folicola 20 i19mm i pregnil 5000 injeccia imah ovolacia inset beche predi i sled injecciata. slt  tova folicolite se biaha spokali. maja mi e 50% podvijni spermatozoidi . A SEGA NA CADE? V ponedelnik sam pak na lecar . Imate li ideia kakvo triabva da se pravi. Vse pak sam rajdala . Bes problem no predi 16 godini . Tova mi e vtori brak majat mi niama deca do sega. Praviha ni kraven test za hlamidia rezoltata beche 1/256 pihme mnogo lecarstva no noviat mi genekolog kaza   /trovili ste se naprazno tova e prosto tetar niamate hlamidia. KAKVO DA PRAVIA ? MOLIA DAITE SAVET.

Пиши на китилица и без грешки.
« Последна редакция: Декември 06, 2007, 00:10:12 am от Ledena_luna »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: na 36 god. iskam vtoro dete no dori i s inseminacia ne se pol.kakvo da napravia.
« Отговор #1 -: Декември 06, 2007, 07:40:47 am »
Първо ти пожелавам, много скоро да се случи чудото и да си имате детенце.
Пиши на кирилица, моля  :D
Правени ли са всички необходими изследвания - проходимост на тръбите, антиспермални антитела и т.н?
Това, че имаш едно дете, не означава че лесне ще заченеш втори път. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: na 36 god. iskam vtoro dete no dori i s inseminacia ne se pol.kakvo da napravia.
« Отговор #2 -: Декември 06, 2007, 16:13:45 pm »
Обърни се към клиника по стерилитет за да не губите повече време по лаборатории и квартални гинеколози. И не се отчайвай  :D

« Отговор #3 -: Декември 06, 2007, 16:17:10 pm »
Хубаво е това, че си раждала, но нещата се променят с времето. Както при мъжете, така и при жените. След като се правили инсеминация, имаш ли преди това правен тест за проходимост на тръбите - цветна снимка или хидротубация. Какви са останалите показатели на мъжа ти. Това което си казала не е достатъчно, за да се добие представа за пълната картина. Желая ти успех !