0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветна снимка в Стара Загора?
« -: Декември 09, 2007, 10:37:39 am »
 Момичета от града ,помогнете ми с информация къде мога да направя ЦС в Стара Загора име на специалист,цена и други подробности...
  :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Цветна снимка в Стара Загора?
« Отговор #1 -: Декември 09, 2007, 10:54:42 am »
Не бих препоръчала- д-р Даскалов в Пловдив е едно прекрасно решение, всички тук които сме правили ЦС сме минали през него ;)
Цената преди две години за клиника Торакс беше 150 лева, но сега практикува в Медикус Алфа- там може би е малко по-висока.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #2 -: Декември 09, 2007, 11:01:54 am »
Здравей Svejo  и аз ти препоръчвам да отидеш до Пловдив при д-р Даскалов аз лично от преди 2 месеца му станах пациентка, няма никакъв смисъл да търсиш специалисти в Стара Загора (и аз съм от града) тук няма такива.Ако искаш повече информация пиши.

*
« Отговор #3 -: Декември 09, 2007, 11:06:12 am »
  Очаквах подобен отговор.А колко струва снимката при Д-Р Даскалов и как стои въпроса със записванията,колко се чака,мога ли да я направя следващия ми цикъл?
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #4 -: Декември 09, 2007, 11:18:28 am »
Аз също правих ЦС при д-р Даскалов. Тогава той работеше в клиника Торакс и цената беше 150лв. с пълна упойка. Всичко беше за два часа...снимката и почивката след нея  :lol:
Сега цената може да е друга по простата причина, че д-ра работи вече в друга хубава клиника и там цената може да е различна /цената не се определя от д-р Даскалов за жалост/
При мен стана бързо...пуснахме изследвания едната седмица...дойде ми цикъла и на другата вече направихме ЦС.
В Стара Загора /и аз съм от града/ просто не си заслужава да си губиш времето...колкото и хубави лекари да имаме просто никой не се занимава със стерилитет.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
« Отговор #5 -: Декември 09, 2007, 11:53:18 am »
230 лв. е цената на снимката в Медикус Алфа, с пълна упойка.
« Последна редакция: Декември 09, 2007, 11:55:52 am от orhidea »
« Отговор #6 -: Юни 23, 2008, 11:05:05 am »
Здравейте момичета.АЗ сьщо сьм от Ст.Загора и сьщо трябва да си направя цветна снимка,но незнам кьде.При Даскалов трябвали да си запиша предварително час.Дайте сьвет.Скьпичко ми се вижда.Боли ли много.Ако някой е ходил в Ст.Загора и е доволен, да сподели или няма смисьл да си губя времето тука.Моля,пишете ми.
*
« Отговор #7 -: Юни 23, 2008, 11:15:30 am »
При Д-р Даскалов цветната снимка е с пълна упойка и не се усеща нищо!
Добре е преди това да си запишеш час за консултация!
« Отговор #8 -: Юни 23, 2008, 11:33:07 am »
Ти ходила ли си при него.Какви са цените там.Колко време преди това да си запиша час.Аз по принцип имам записан час при Владимиров,но чак септември.Преди това трябва да направя тази цв.снимка.
*
« Отговор #9 -: Юни 23, 2008, 11:51:36 am »
Час за преглед си записваш 3-4 дни по рано.
За цветната снимка като ти дойде менструацията се обаждаш на Д-р Даскалов и той те планува и ти казва кога да отидеш.
Моята цветна снимка я правих там миналата година през октомври-струваше 230лв.
Гинекологичен преглед-25лв.
УЗИ-30лв.
*
« Отговор #10 -: Юни 23, 2008, 13:50:41 pm »
Аз съм пуснала запитването преди време ,но вече мога да те посъветвам  :) Отиди при др Даскалов за цветна снимка!Не мисля ,че цената е толкова голяма ,като се има предвид че ти слагат пълна упойка.Аз правих моята снимка май месец и нямам никави оплаквания ,нито ме е боляло,нито каквото и да било друго,организацията е на ниво,просто няма за какво да се притесняваш.Цената все още е 230 лв.Mpia ти е казала останалото.Ако има нещо ,питай!
*
« Отговор #11 -: Юни 23, 2008, 14:04:18 pm »
Само ще допълня, че е хубаво да се срещнеш с д-р Даскалов един цикъл преди снимката,за да ти пусне микробиология и изследване на хламидия. Няма нищо страшно, няма болка. И упойката е такава, че после нямаш никакви проблеми - главоболие и т.н.

« Отговор #12 -: Юни 23, 2008, 14:27:57 pm »
Благодаря за сьвета.Още нещо искам да ви попитам. От 7г.се опитвам да забременея,но не става. Даскалов добьр специалист ли е по стерилитет.Някой доволен ли е от него.Защото аз имам записан час при Влидимиров в София,но чак за септември,пьк и е много далече,но ако трябва ще идем.Ако някоя е доволна ще се радвам да сподели.
« Отговор #13 -: Юни 23, 2008, 14:30:22 pm »
Всички писали по темата са доволни.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #14 -: Юни 23, 2008, 14:32:37 pm »
Всички писали по темата са доволни.

:good_post:
« Отговор #15 -: Юни 23, 2008, 14:46:22 pm »
Благодаря ви много момичета.Сигурно ще се пробвам,да видим мнението и на половинката ми.Даже имаме и визитна картичка от него,понеже сме се виждали лично.Дано да имам кьсмет при него.
« Отговор #16 -: Юни 23, 2008, 20:02:45 pm »
Доника,д-р Даскалов е правилен избор.Успех.
*
« Отговор #17 -: Юни 23, 2008, 21:58:33 pm »

С две ръце поддържам това мнение.

Това, което се прави при д-р Даскалов се нарича хидротубация. При цветната снимка те поставят на рентгеновата маса и забрави за упойка. Имала съм една цветна снимка и 2 хидротубации. Първото е леко садистично, освен ако си като мен и търпиш на болка.

Иначе целта на единия и другия метод е една и съща - преглед за проходимост на тръбите.

*
« Отговор #18 -: Юни 23, 2008, 22:15:00 pm »

С две ръце поддържам това мнение.

Това, което се прави при д-р Даскалов се нарича хидротубация. При цветната снимка те поставят на рентгеновата маса и забрави за упойка. Имала съм една цветна снимка и 2 хидротубации. Първото е леко садистично, освен ако си като мен и търпиш на болка.

Иначе целта на единия и другия метод е една и съща - преглед за проходимост на тръбите.
Не съм съгласна че при Д-р Даскалов се прави хидротубация.
Това, което на мен ми правиха там е хистеросалпенгография или цветна снимка-манипулацията се извърши в рентгена с контрастно вещество под пълна упойка.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #19 -: Юни 23, 2008, 22:26:50 pm »
преди 3 години доктор Даскалов правеше ХСГ с УЗИ, моята беше така
сега вече доколкото зная е с рентген
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит