Искам и аз да попитам пациентките на д-р Стаменов: имате ли проблем със записването на часовете? Проблемът при мен е, че съм с нередовен цикъл и не мога да определя на коя дата ще ми бъде съответният ден от цикъла, на който ме иска д-р Стаменов, а като ми дойде и още на първия ден започвам да звъня, ми казват, че вече часове няма и не могат да ме запошат. Този месец дори пропуснах прегледа, който трябваше да бъде днес, защото ми казаха, че клиниката нямало да работи, а днес разбрах, че си работи. Притеснена съм, защото си пия лекарствата и се чудя да не се окаже, че и следващия месец пак ще имам подобни проблеми, а не знам и какво ще стане, когато започна стимулация за инсеминация, което ни предстои. Всъщност заради този пропуск този месец, ще отлагам явно с два месеца инсеминацията (август клиниката мисля, че няма да работи, така че вместо да ме види сега и да правим инсеминеция юли, ще се наложи най-рано септември да правим), а не бива да спирам лекарствата до инсеминацията. И така вместо 4 ще ги пия 6 месеца, което ми се струва твърде много. Та как процедирате вие със записването на час в клиниката?