0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Пациентки на д-р Стаменов
« Отговор #640 -: Август 07, 2009, 13:34:13 pm »
Това (заплащането)се определя от клиниката, където ще правиш опита си. Плащаш съответно на нея, а тя, оттам нататъка, урежда нещата между донор  и реципиент! Моят въпрос обаче беше в съвсем друга посока, не съм визирала изобщо начин  и вид на плащане.

*
« Отговор #641 -: Август 07, 2009, 13:42:12 pm »
dess_dess, аз знам следното за център Надежда:
1, Подавате документи, ти и партньора ти. Декларации и т.н.
2, Те започват да търсят подходящ донор, по външни белези и т.н. Обикновено това е пациентка, която прави ин витро при тях.
3, Когато намерят подходящ донор и след стимулация изкарат повечко яйцеклетки, за да има първо за нея, ти се обаждат и партньорът ти трябва да отиде да даде материал.
4, После всичко е като на нормално ин витро: винаги ти се обаждат и те държат в течение - настъпило ли е оплождане и на колко яйцеклетки, започнали ли са да се делят и т.н.
5, След 2-3 дни те викат и ти правят трансфер.
6, и Господ да помага от тук насетне на всички!
Що се отнася до заплащането, доколкото знам се заплаща цената на стимулацията на донора и останалите разходи по трансфера, хоромони и т.н. са пак като при нормално ин витро.
Дано да съм ти била полезна!  :wink: Късмет!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #642 -: Август 10, 2009, 22:49:50 pm »
Някой да има информация от коя дата ще работи клиниката?
Трябва да си запиша час за септември по възможност и се чудя откога да започна със опитите да се свържа по телефона.
« Отговор #643 -: Август 11, 2009, 00:46:13 am »
Попчо,виж в тази тема,постинга на petq_l44,щом го е написала така ясно от-до смятам че и е достоверна информацията,а и да не е пак ще е някъде около тази дата.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=414517.15

*
« Отговор #644 -: Август 11, 2009, 20:40:44 pm »
аз имам записан час за 5ти Септ.
*

reni 03

• *
  • 3
  • чакаме те БЕБО
« Отговор #645 -: Август 12, 2009, 01:24:35 am »
Привет момичета аз съм нова тук  :balk_64:Клиниката започва от 7 Септември имам час за тогава за съжаление след неуспешно от вчера ИНСЕ :(
*
« Отговор #646 -: Август 12, 2009, 01:28:31 am »
Муцанка,  :welcome_1:
Вярвай, и Чудото ще стане! Ще стискам  :crossfingers: :crossfingers: за септември, и аз след теб - в края на месеца ще се подредя за процедурка!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

reni 03

• *
  • 3
  • чакаме те БЕБО
« Отговор #647 -: Август 12, 2009, 01:35:06 am »
Благодаря ти Аnmar мисля да мина направо на инвитро макар,че всичко при мен и съпруга ми  е О,кей,но не се получи!Всички изследвания и на двамата са перфектни но уви този път сме нямали късмет или господ е бил при някоя друга мацка?Аз съм на 37г.и нямам много време за отлагане какво ще кажеш по въпроса? :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #648 -: Август 12, 2009, 01:37:51 am »
Благодаря ти Аnmar мисля да мина направо на инвитро макар,че всичко при мен и съпруга ми  е О,кей,но не се получи!Всички изследвания и на двамата са перфектни но уви този път сме нямали късмет или господ е бил при някоя друга мацка?Аз съм на 37г.и нямам много време за отлагане какво ще кажеш по въпроса? :lol: :lol: :lol:

Действай смело момиче! Аз съм почти на 35, а Златото ми е на 55, така, че няма време за губене  :lol: :lol: :lol: Успех Мило!
« Отговор #649 -: Август 12, 2009, 01:54:12 am »
 :welcome:Муцанка,ще успееш ,не се притеснявай :crossfingers:.Anmar,есента ще е нашият сезон-ще се справим момичета!На есен - с песен!!! :bighug:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #650 -: Август 12, 2009, 02:46:00 am »
Момичета да попитам как стои сега въпроса със спермограмите? В смисъл, ако в началните работни дни (сега през септември) се обадиш в клиниката, кога най-рано ще ти дадат час, кога (на същия или на следващия ден, в случай че двойката е от провинцията) и кой интерпретира резултата?
Благодаря!
« Последна редакция: Август 12, 2009, 02:49:18 am от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #651 -: Август 12, 2009, 03:24:16 am »
dess_dess,
аз правих ин витро с донорска яйцеклетка юни(за съжаление неуспешно) при доктор Стаменов.Септември ще правя цветна снимка при него и се надявам да започна втори опит.
« Отговор #652 -: Август 12, 2009, 10:23:38 am »
Съжалявам за резултата ти!Поплачи малко и продължавай напред.
*
« Отговор #653 -: Август 12, 2009, 13:25:51 pm »
Момичета вие предварително ли си записвате часове? Аз като гледам ще мога да започна процедурата (стимулирано инвитро) в началото на октомври, защото като ми дойде през септември цикъла те все още няма да работят, пък и едва ли ще има часове. Та въпроса ми е от сега ли да си записвам час за октомври, при положение че не знам кога точно ще ми дойде. А трябва да отида на 2-ия ден от цикъла?
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #654 -: Август 12, 2009, 13:38:24 pm »
mira_m66,някои от нас предварително си записват часове,а ако не се случи същата дата,я променят по телефона.В други случаи чакаш да ти дойде и звъниш в първия ден на цикъла си, като казваш,че си за стимулация,при което секретарките ти дават час за 2,3-ти ден от цикъла.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #655 -: Август 12, 2009, 14:26:54 pm »
Здавей Евро :)
Нашата последна спермограма я правихме април,тогава записаха мъжа ми за след два дена,сега нензнам,дали ще има някаква разлика като се обадиш в началните раб.дни след отпуската им,нада ли.
А за това после кой я интерпретира-понеже винаги аз ходя да ги взимам от канцеларията и после слизам там където се правят и,който е там от биолозите го "хващам" да ми разтълкува нещата,винаги са много учтиви. :)

Мира,аз винаги записвам някакъв час предварително и после евентуално ако се налага се обаждам да ми го сменят за друг ден.
« Последна редакция: Август 12, 2009, 14:30:32 pm от ninkata1 »

*
« Отговор #656 -: Август 12, 2009, 17:09:35 pm »
Благодаря ви момичета! Бяхте ми много полезни. Като ми дойде пред септември, ще направя някакви изчисления и ще се обадя за час през октомври. Пък нещо ако не улуча - ще преговарям за смяна на часа. Явно има такава практика, когато се касае за стимулация.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #657 -: Август 29, 2009, 09:18:50 am »
Здравейте момичета,

Много време ли се чака за поставяне на инжекции при стимулация?  Предстои ми 3-ти ин-витро опит, но първи при д.р Стаменов,а ми се струва, че има опашки дори и за инжекциите.  Прегледите по време на стимулация всеки ден ли са?

Благодаря предварително!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #658 -: Август 29, 2009, 10:03:14 am »
Прегледите зависят от вида на стимулацията. При мен - дълъг протокол - бяха на 1, 5, 8, 11, 12 ден само. Иначе да - чака се. Но за другите дни ти дават лекарствата и може да ти ги слагат другаде.
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #659 -: Август 29, 2009, 10:07:47 am »
Благодаря Pesheck,
Досега все на къс протокол съм била и прегледи всеки ден с огромни дози инжекции.  Някои има ли информация за къс протокол всеки ден ли са прегледите при д.р Стаменов?