Първо да поздравя Моника с първият й рожден ден на патерици, но бях като омагьосана тия дни.
Да расте здрава и щастлива, палава и закачлива. Да тича и играе и на весело безгрижие около нея да заухае. Да е на мама радостта, на тати обичта , да е бабината кукла, да е дядовата фукла.
Привет от нас, Тони е болен само не ме питайте от какво, че
който е следил темата на Бърди, ще ме разбере. Та така при нас "лекуваме" се и три дни съм като зомби
и вече мисля сериозно за успокоителни.
Моля майките които са прибягвали до такива средства да споделят, задължена и благодарна ще съм ви много. Досега не съм пила само от този род хапчета, но всичко с времето си.
А ако имаше хапче за наваксване на сън, щях да бъда и супер доволна.
joshi радвам се, че при вас ситуацията се изясни и вече си по спокойна. Така е с децата, треперим над тях цял живот.
Добавки към АМ не съм чувала и лично аз не бих давала, достатъчно добавки си има в млякото.
За пенисите на бебоците и аз се сблъсквам със закоравелите разбирания на всички около мен, но не се поддавам. Няколко пъти съм пробвала, но ме е страх да не стане по голяма беля, като пипам това което не се пипа.
За сокчетата, аз все още не давам на Тони, защото сме с проблемно коремче, предизвикват ни стомашен дискомфорт и проблеми с подсичане на дупето.