0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Състояние след ИКСИ!
« -: Ноември 27, 2005, 15:37:51 pm »
Здравейте, момичета!:)
Както някои от вас знаят, миналият месец правих първото си и за съжаление неуспешно ИКСИ. Слава богу поне стимулацията по никакъв начин не ми се отрази -все едно нищо не е било! А може би пък точно и затова не се получи!? Както и да е. Сега обаче беше време да ми идва поредната минструация, а тя не ще!? Цикълът ми е кратък и най-дълго е продължавал 27 дни, ама най-дълго! А сега е вече 32-ри ден след последната злополучна "Баба Марта"!
Дали се дължи на стимулацията това? Знам, знам! Ще кажете отивай при лекаря си, ама....не ми се ходи сега! Психически съм се настроила, че от следващата година започваме втори напън и мисълта, че по коледните празници ще ходя насам натам хич не ми стопля душата! Та моля просто момичетата, които са минали по моя път да споделят - томва нормално ли е?
 :oops:
Грация! Няма да е все така!
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2005, 18:20:09 pm »
Здравей!

И при мен е така - за първи път нямам овулация и съответно не чакам да ми дойде скоро. На 12-ти ден ендометр. беше 4мм и нямах фоликул. Често се случвало след стимулация. Изчакай още малко и върви на лекар за всеки случай.

И да си смениш ника и картинката :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2005, 22:14:49 pm »
Да не си забременяла този месец? Тест направи ли си?
Имаше една мацка- Jungle. По-старите кучета тук я познаваме. След иксито цикълът й беше нередовен. Ту къс, ту дълъг и тя се беше притеснила, когато вече 33 дни не й идва. Е, направи си тест и грейнаха 2-те чертички. Сега си има прекрасна принцеса на почти половин година.
Късмет!

*
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2005, 09:33:18 am »
На мен след последното ин витро ми дойде един месец след трансфера.Когато ходих на лекар 3а крьвен тест 3а бременност,на 14 ден след трансфера,ми ка3а ако не ми дойде до две седмици да отида пак.Отидих малко по рано 3аради документи и тогава ме попита дали искам лекарства 3а да ми дойде или да го оставим да си дойде от самосебе си.И така си дойде,но и а3 бях доста притеснена.Дори си мислех 3а крити4еска.Продьлжи 10 дни,като си капеше полека,лека.Ще видим сега следващото идване в на4алото на декември,как ще е.А между другото това ми е 4 трансфер и всеки пьт ми е идвало по ра3ли4но време.
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2005, 10:37:46 am »
Ееех, Оги!:) Де да беше така, ама колкото и да ми се иска да вярвам в небивалици, няма да е!
Снощи след като се оплаках, почуствах корема си страшно надут и напрегнат както около пункцията! После късно вечерта се появи зацапване! :(   :)  Е поне не е менопауза!:) Сутринта обаче пак нищо нямаше! Ще ме поизвърта още малко на шиш, ясно ми е!:) Очаквам включване!
Ама на човек толкова му се иска да вярва в чудеса.... и да не си мърда задника!!!:)
Перла, на мен ми дойде на 7-мия ден след трансфера. Сега е следващ цикъл.:)
А междувпрочем този месец за разлика от друг гърдите ми изобщо не се напрегнаха, не ме боляха и т.н. А де!
Грация! Няма да е все така!
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2005, 11:17:05 am »
Сетакап, ето ме отново!:)
Така харесвам ли ти вече!
Ма много сладко тва магаренце бее!
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2005, 11:34:20 am »
Аз какво да кажа като вече повече от два месеца след прекратяването на стимулациите съм без М!!! А го чаках толкова нетърпеливо за да почна отново с борбата! Сега очевидно ще остане за след нова година, че по празниците нещо май не е подходящо...Ох кашата е пълна - на всичкото отгоре при цялата абсурдност на положението аз реших че може да има някакъв минимален шанс да е станало чудо и се тествах - естествено чудо не е станало. Сега продължавам д си чакам... :cry:
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2005, 15:14:46 pm »
И при мен е така сега трябва да ми е втори цикъл след инвитро и вече 32 ден не ми идва и гърдите ми не са напрегнати. Между 17- 22 ден имах кафяво течение и после спря, но не беше М. Сега чакам да ми дойде и всеки ден като ме заболят яйчниците си викам е сега вече доиде, да ама не. Ще почакам още малко и тогава ще отида на лекар , може би е нормално след като при толкова момичета се случва.
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2005, 17:45:12 pm »
Цитат на: malinkova
И при мен е така сега трябва да ми е втори цикъл след инвитро и вече 32 ден не ми идва и гърдите ми не са напрегнати. Между 17- 22 ден имах кафяво течение и после спря, но не беше М. Сега чакам да ми дойде и всеки ден като ме заболят яйчниците си викам е сега вече доиде, да ама не. Ще почакам още малко и тогава ще отида на лекар , може би е нормално след като при толкова момичета се случва.

Е каво стана при теб?
Аз все още чакам, обаче нищо!
Вчера не издържах и си направих тест- нъцки!
Обаче понеже беше някакъв блу дриим или нещо такова днес много ми се иска пак да направя!?
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2005, 18:06:50 pm »
Граци, магаренцето е много сладко, ама ме натъжава :cry: сложи си тигъра - много е весел и е голям оптимист :D

Много интересно, обаче и на мен ми се появи това кафяво течение в същият период. Досега не ми се е случвало да нямам овулация и да се появява по никое време това течение. Странно съвпадение :roll:

След десетина дни ще ида на някой УЗ да видя какво става
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #10 -: Декември 01, 2005, 13:35:05 pm »
Ами и аз си направих тест, въпреки че ми беше ясно, че няма как нещо да е станало и беше отрицателен, ама надеждата крепи човека :) .
Според мен този месец няма да ми доиде, защото всички симптоми изчезнаха, а на всичко отгоре вчера имах доста силна болка ниско долу и към таза и течение като по време на овулация, вобще савсем се обърках. Ще си почакам още малко, може и да ми дойде, ако не отивам на доктор.
Състояние след ИКСИ!
« Отговор #11 -: Декември 01, 2005, 17:17:11 pm »
Аз и вчера си направих тест :oops: Ама тоя път Шуърчек щото  :oops:
Ми ... нищо естествено! И аз имам болки! Първо беше като кога ше ми идва, сега вече не знам като какво! Обаче, явно каквото беше- беше!Май няма да ми дойде повече тоя месец!? Бях почнала да ходя на фитнес, пък сега не смея :oops:  Знам, знам! Безсмислено е да продължавам да се измъчвам, но ....човек като го мързи и си измисля разни причини :lol:
Пък и с тая болежка само ми е до фитнес. Две вечери пих но-шпа.
Вчера така се чувствах, че викам - аха ето го вече, ама не - просто цял ден ходих по голяма нужда :?
И като вземат да ми го хвалят моя мъж как се държал мъжки - нямало от какво да се оплаквам - като че ли неговите хормони сега се чудят на къде! Благодарна съм му разбира се, че е до мен, ама...както и да е! :lol:
*

Anonymous

Състояние след ИКСИ!
« Отговор #12 -: Декември 01, 2005, 18:02:09 pm »
А при мен е точно обратното - преди първото икси цикълът ми беше 28 дена, а след него е точно на стана 26, сега ми дойде на 24-ия, ако продължи така, след време тъкмо свършил и ще почва пак :cry: