Моля за съвет къде в Бургас може да се направи адекватна спермограма?Благодаря Ви!
Здравей.Като семейство минало през всякакви лекари и изследвания през последните години ще ти дам моето мнение.Съвета ми е да не си губиш времето и парите тук(ние също сме от Бургас).
1.Разширена спермограма в Бургас не се прави
никъде-нито в лаборатория,нито в клиника.Ние също направихме няколко тук и когато ни се наложи да се обърнем към специалисти това беше първото,което повторихме.Истината е,че каквото и изследване да направите тук ,после задължително ще хвърлите пари и нерви наново.
2.Специалисти по стерилитет в Бургас
няма.Има няколко прехвалени гинеколога,които имат самочувствието и претендират,че могат да се справят с "проблема",но за жалост късно го разбрах това.До тогава ме тъпчеха доста дълъг период с клостил(те друго не знаят-а не съм първата,нито последната)и празни надежди.
От 1 год.посещаваме специалисти в Пловдив-д-р Даскалови.Каквито и изследвания да се наложеше да направим задължително ги правихме при тях.Това са специалисти и
хора,които горещо препоръчвам на всеки,който има нужда.
Лошото за семействата от Бургас е,че дните ни минават на пътя,но истината е че здравеопазването ни много куца и сме принудени да преминаваме километри по няколко пъти на месец за да постигнем мечтата си.
Съжалявам,че стана толкова дълго,но като става дума за бургаските лекари и кръвта ми кипва.Съвета ми е не си губите времето,нервите и парите тук.Дано съм ти помогнала.