Толкова голяма Варна,а не се обидинят в един страхотен екип,всеки нанякъде дърпа.Доно излезе малко инфо във форума,че да реша накъде.
Ето го и инфото:
В АГ Варна има само ЕДИН екип. И той включваше (поне доскоро): доц. Маркова, д-р Александров, д-р Козовски, проф. Козовски, д-р Ковачев, Ани, Малена, д-р Кисьов и младата дама ембриоложка (извинете ме, но най-вече тя, че не й знам името). Може и да пропускам някого.
Ако попитате в АГ колко екипа са, ще ви кажат това. Ние тук помежду си само ги делим на няколко екипа. Иначе те са всички едно. И тъй като нелогично е няколко доктори да ни наблюдават едновременно едни и същи пациентки, просто един води и наблюдава стимулацията на X пациентки, друг води и следи други Y пациентки, трети следи трета група от Z на брой пациентки.
И да ви кажа, била съм свидетел как се нервират като се каже "екипът на Маркова" или "другият екип". Те се имат за едно цяло. По техните думи: "ако бяхме 2 екипа, щяхме да ползваме двете ембриологии, а така можем да работим само с едната, защото просто сме само един екип и не можем да се разкъсаме на 2".
Така, че нещата опират само до това кой ще определи дозите за стимулацията и кой ще следи нарастването на фоликулите.