0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хормонални таблетки Yasmin
« -: Декември 01, 2005, 10:34:16 am »
С диагноза ендометриоза съм. Все още няма да се подлагам на лапаро. Лекарят ми изписа хапчета Yasmin докато реша да се подложа на лапаро. Каза че мога да ги пия около 6 месеца, а може и по-дълго. Хапчетата би трябвало да пречат на ендометриозата да се развива.Някой вземал ли е от вас такива хапчет. А как влиаят на заболяването.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #1 -: Декември 01, 2005, 11:58:35 am »
a kak са сигурни,че имаш ендометриоза без лапаро-тази диагноза не се поставя така лесно.
<br />
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Декември 01, 2005, 15:45:10 pm »
Yasmina са противозачатъчни.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Декември 01, 2005, 15:52:04 pm »
Е, то това е целта, да се подтиска овулацията, за да не се развива ендометриозата.
Обаче според мен трябват по-сериозни мерки.
*
« Отговор #4 -: Декември 03, 2005, 09:42:38 am »
доколкото съм запозната, тъй като и мен ме бяха подготвили за евентуална ендометриоза, същата се лекува с много сериозни препарати.Докарват те до  състояние на климактериум. Така че ЯСМИН, няма да ти помогнат.Пък и те се водят противозачатъчни с много пречистено съдържание.Могат да се пият и без едномесечната почивка, както е при другите...Иии мисля, че не трябва да отлагаш лечението на ендометриозата, но трябва задължително да е доказана / поне с лапаро / защото иначе може съвсем да побъркаш тялото си