0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Страх ме е
« -: Декември 17, 2007, 07:30:17 am »
Незнам дали ще се справя.Имам само едно неуспешно ин витро,но много ме е страх и незнам дали ще мога да се справя психически с второто.Опитвам да мисля положително,но страха ме сковава-дали ще успеем да видим двете чертички,ще имам ли детенце.Въпросите са много-но отговор точен няма.Страха е ужасен,а лек няма.Искам да вярвам,но в момента немога.Да съм спокоина-немога,само за това мисля,а не бива да ми става фикс идея.Ще се спавя ли-незнам.
Re: Страх ме е
« Отговор #1 -: Декември 17, 2007, 13:20:55 pm »
Ще се справиш!  :D
Като започне процедурата ще те завладее еуфория и страха ще отстъпи.
Опитай се да си по-спокойна и оптимистична. Останалото тъй или иначе не зависи от теб.

Успех!

lb2f
« Отговор #2 -: Декември 17, 2007, 19:34:47 pm »
Със сигурност ще се справиш!
понякога поже да е по-добре да не вярваш до край в тези процедури и когато стане да си приятхо изненадана и да се назлаждаваш повече :P
Пожелавам ти късм :)ет!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #3 -: Декември 17, 2007, 20:54:18 pm »
И от мен имаш едно рамо :wink:
Разбира се, че ще се справиш. Тук всички са силни жени и ти не правиш изключение.
Късмет!
« Отговор #4 -: Декември 17, 2007, 21:48:54 pm »
Благодаря ви момичета,по-лесно е като ви има.Да споделя-олеква,и подкрепата ви ми вдига духа :bighug:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #5 -: Декември 17, 2007, 22:04:58 pm »
Благодаря ви момичета,по-лесно е като ви има.Да споделя-олеква,и подкрепата ви ми вдига духа :bighug:
Винаги, когато имаш нужда ние ще сме тук.
*
« Отговор #6 -: Декември 17, 2007, 23:03:42 pm »
Мисли за целта. :bori_003: :bori_007: :bori_004: :sbabygirl: :babyboy: ylinfant :babbycarrage:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #7 -: Декември 17, 2007, 23:44:52 pm »
 :bighug: Разбира се,че ще успееш!Ти си силна!Не мисли за провал  :babyflips:,а само за две ясни  :bfp1: а после и :bori_007: или  :bori_004: ,а защо да не са  :bori_002: :bori_015:
              Успех :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #8 -: Декември 18, 2007, 00:00:27 am »
Ще успееш мили4ка сигурна съм и мисли само за хубави неща.не си мисли лошо  :crossfingers: втория опит 6те е успешен  и ти пожелавам  :bori_007: :bori_004: :babbycarrage: :babbycarrage: :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Декември 18, 2007, 12:28:07 pm »
Ще се справиш!  :D
Като започне процедурата ще те завладее еуфория и страха ще отстъпи.
Опитай се да си по-спокойна и оптимистична. Останалото тъй или иначе не зависи от теб.

Успех!

Подкрепям. Приеми го като ново начало, остави зад гърба си неуспеха и дано имаш шанса да успееш този път. Всякакви други мисли, само ще ти навредят. Горе главата, не си сама! Ще бъдеш мама!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Titka

• **
  • 56
  • Вярвай в своята мечта,дори далечна да е тя.
« Отговор #10 -: Декември 18, 2007, 13:28:22 pm »
Боли...Имаш чувство,че всичко е свършило,че целият свят се е сгромолясъл върху теб...че нямаш път и посока,но не е така,вярвай.
Ще се изправиш и ще погледнеш с нови очи напред към мечтаното щастие.
Вярвай че следващия опит е твоят-сполучливият опит.И ще бъдеш безумнно щастлива.
Попаднала си в добри ръце.
 :blowingdust2: :bighug:
« Отговор #11 -: Декември 18, 2007, 22:37:53 pm »
Разбира се ,че ще се справиш мила.Силна си,и ще се бориш до край.Ние сме с теб и винаги ще те подкрепяме.
*
« Отговор #12 -: Декември 19, 2007, 07:30:57 am »
Ще се справиш и още как! Желая ти много късмет и съвсем скоро да се похвалиш с  :bfp: , а всички твои страхове да останат само блед спомен от миналото!  :goodluck:
« Отговор #13 -: Декември 20, 2007, 21:44:14 pm »
Благодаря ви момичета,желая на всички весели и щастливи празници и збъдване на мечтите на всички ни mc101,нека новата година донесе на всички който не успяхме най-голямото и желано щастие,звездичка или повече в нашият живот :bori_023:.Искренно си го пожелавам за всички ни.
*
« Отговор #14 -: Декември 21, 2007, 09:21:24 am »
Как ще познаеш, че си смел, ако не те е страх!

Аз след първия неуспешен опит - поревах, изтрих сълзите, обадих се на док и направих списък със следващите необходими стъпки!

Мило, мило момиче - от все сърце ти пожелавам успех и едни съвсем други страхове  :bighug:
« Отговор #15 -: Декември 23, 2007, 14:25:09 pm »
Danini, не се отказвай, бори се за мечтата си да станеш мама!

Щом веднъж вече си минала процедурата, дори сега ще знаеш какво предстои и това само трябва да ти носи повече спокойствие. Като изпит, който вече знаеш как протича:) - и този път ще имаш честица!

Вярвам, че коледните празници ще те заредят с повече вяра, че чудесата се случват, и че твоето чудо ще се случи точно сега!