здравейте, мили момичета! Благодаря на всички за пожеланията. Днес ходих на преглед в София и вече се вижда черната точица
Има си сакче със зародиш и сърдечен ритъм се вижда. Още не мога да го асимилирам, а да свикна с тази мисъл и дума не става. За момичетата, които не знаят историята ми - тя е кратка, но дълга във времето. Опитите са от над 5 години, първите 3 не правих нищо, надявах се на неуцелване на момента. От началато на 2004 год. цикъла ми стана по 10-15 дни, мнооого болезнен и много обилен с постоянни съсиреци. Тогава започна ходене по мъките, няколко лекари, различни диагнози, хормони, кисти - за което вече не съм сигурна, че е било така. Април 2005 попаднах в Майчин дом - София, откриха ми полип на УЗИ, назначиха ми оперативна хистероскопия за отстраняването му, по времето на която откриха 3 см миомен възел от вътрешната стена на матката. Махнаха ги, пазихме се 1 месец и оттогава пак само опити..... е минаха 6 месеца и ето!!!! Щастието дойде и при мен, въпреки че вече бях приела идеята, че ще си живеем само двамата с мъж ми....Дано обаче всичко е наред!!!!
Дано всичко е наред и при вас, момичета, пожелавам го на всички от сърце, всички го заслужаваме и всички ще го имаме!!! Въпрос на търпение, спокойствие и по-малко нерви е. Успех!