0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

зачеване???????????
« -: Декември 02, 2005, 18:25:37 pm »
дравейте на всички!Много се радвам че има такаж хубав сайт и форум!
Искам да споделя с вас това което ме претесниава от ниаколко дни! :roll:
Направих ди овулационен календар и там тои показжа 4е би триабвало овулациата да е на 25!
По принцип ми иджа различно не е точно през 28 дни!Пониакога се увеличава и е през 30 или до 32!В такаж слу4аи не може да се кайе с просто око жарху календара кога сам точно в овулация!
миналиа месец ми доиде на 10ти ноември!С моя приател бяхме заедно на 28 и 29 ноември!И както се досе6тате ти и двата дни сварши ж мен..и аз се радвам че е така!Но ж момента сам доста шашната защото жазможно ли е да 4увстжам зачеване ако ваобще има такова!Имам страно чувство а е само 2 декември минали са само 4 дни!Дали не си ваобразиявам разни неща!Сутринта днес си жарнахкафето!Чувствам ниакаква си страност ж долната част на корема!
Колкот и маи глупаво да зву4и на 29ти си направих тест за овулациа..има6е две по4ти еднакви на цвят чертички на 30 пак направих но се забелязваше само едната!
И друго ..пак е смешно но маи не сам единствената която барза с тестовете за бременност :)минали са само 4 дни а аз барзам:(ама йенска суета или ако мога и претеснение и искане да го кажа!Та теста какжо показа.Парво се появи една после след 7, 8 мин го погледнах жидиах една много бледа и след около час като погледнах вече виждах ту една ту дже:))))Н(Май на това му се вика психика:(
Та на мен вапроса ми е защо 4увствам не6то ниско долу в корема мога да кажа и иачниците по скоро!Мойе ли да се усети зачеването още в самото начало!Благодариа ви преджарително!
Успех на всички!
*
зачеване???????????
« Отговор #1 -: Декември 03, 2005, 10:34:25 am »
Здравей Миленката,
май желанието ти да zабременееШ е твърде голямо?
Раzбираеми са вълненията ти, но така както си го описала, неЩата са малко объркани.
Според мен тест zа бременност на четвърти ден след кекса е просто иzлиШно харчене на пари. Нормално би трябвало да иzчакаШ поне до дадата на следваЩият ти цикъл.
А zа симптомите, които усеЩаШ - вероятно от голямо желание сама ги предиzвикваШ. Успокой се и имай търпение!
Късмет! :)
зачеване???????????
« Отговор #2 -: Декември 03, 2005, 21:53:09 pm »
Миленка,много е хубаво 4е искаш бебе,но е много ама много рано за тест за бременност ако я караш така ще се побаркаш докато забременнеш.Ние опитваме от 3 месеца и повярвай ми имах много
симптоми а накрая нищо...Успокои се и 4акай и дано по-барзо да стане де :cheerleader:
зачеване???????????
« Отговор #3 -: Декември 04, 2005, 11:16:22 am »
:oops: Много ви благодаря, 4е ми отговорияте....:)
Ще 4акам до вторник..тогава ще направя тест за бременност!
Дано да е положителен:)
Ще ви пиша каквто и да е!
Сега сам малко по спокойна, но парвите дни..исках да разбера на секундата дали е станало или не!Във вторник е седми ден по мои из4исления!
Ех ... колко свято нещо е вси4ко това!
Прегращам ви вси4ки и успех!!! :wave:
*
зачеване???????????
« Отговор #4 -: Декември 04, 2005, 14:13:01 pm »
Миленката, не бързай толкова, седми ден също е много рано. Тестът е добре да се направи в първия ден на очакваната М. и дори тогава може да не е точен - понякога се позитивизира едва след ден-два закъснение. Разбирам, че много искаш да е станало чудото, всички сме така, но не се "навивай" предварително, защото после разочарованието е голямо. Все пак от все сърце ти желая да видиш този месец  :bfp1:
Успех, мила!  :balk_602:
зачеване???????????
« Отговор #5 -: Декември 05, 2005, 17:27:17 pm »
Здравей, Миленка,

Повярвай ми, ако всеки месец изживяваш нещата още от сега, съвсем скоро ще се побъркаш. Аз вече повече от 2г. изучавам тялото си, в кой ден какво боли или не боли и защо  е така и т.н. Лека полека ще разбереш доста неща за своя организъм, как тик-така вътрешния ти часовник и ще спреш да се шашкаш без причина  :wink: Въоръжи се с търпение и кураж.
Пожелавам ти бързо да се похвалиш с хубава новина   stork-girl  
Успех!
Тест за бременност
« Отговор #6 -: Декември 06, 2005, 10:49:40 am »
Миленката,

Освен вси4ки добри съвети, които са ти дали моми4етата,
хубаво про4ети упътванията за от4итане резултатите на тестовете за Ову и бременност! Никъде няма да види6 препоръки да гледа6 4ерти4ките след 10-ата минута, камо ли през 5 мин в следващия 4ас/-ове!!!  

Желая ти много късмет и скоро да има6 повод за радост!

Успех на вси4ки ни!
*
зачеване???????????
« Отговор #7 -: Декември 06, 2005, 21:37:42 pm »
единственото, което мога да споделя по случая е, че моя позната, която не можа да завърши училище , защото забременя поради морска авантюра изконсумирана без предпазни мерки...Та тя разказваше, че още на другия ден след секса,си е знаела ,че е бременна.Повръщала , лошо и било о др. подобни...

п.п дали ,ако на 17 си без мъж и още незавършила...и ако знаеш толкова от рано че си бременна...и така ти се живее...и си толкова палава...ще е такава съдбата ти...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
зачеване???????????
« Отговор #8 -: Декември 06, 2005, 21:40:33 pm »
Цитат на: didon
Та тя разказваше, че още на другия ден след секса,си е знаела ,че е бременна.Повръщала , лошо и било о др. подобни

Да, бе! Айде ученически хумор.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
зачеване???????????
« Отговор #9 -: Декември 06, 2005, 21:59:38 pm »
Цитат на: Meli
Цитат на: didon
Та тя разказваше, че още на другия ден след секса,си е знаела ,че е бременна.Повръщала , лошо и било о др. подобни

Да, бе! Айде ученически хумор.  :lol:

Мели, не се подигравай, тука имаме състезатели, които също познават, че са заченали още на 2-рия ден след кекса!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!