дравейте на всички!Много се радвам че има такаж хубав сайт и форум!
Искам да споделя с вас това което ме претесниава от ниаколко дни!
Направих ди овулационен календар и там тои показжа 4е би триабвало овулациата да е на 25!
По принцип ми иджа различно не е точно през 28 дни!Пониакога се увеличава и е през 30 или до 32!В такаж слу4аи не може да се кайе с просто око жарху календара кога сам точно в овулация!
миналиа месец ми доиде на 10ти ноември!С моя приател бяхме заедно на 28 и 29 ноември!И както се досе6тате ти и двата дни сварши ж мен..и аз се радвам че е така!Но ж момента сам доста шашната защото жазможно ли е да 4увстжам зачеване ако ваобще има такова!Имам страно чувство а е само 2 декември минали са само 4 дни!Дали не си ваобразиявам разни неща!Сутринта днес си жарнахкафето!Чувствам ниакаква си страност ж долната част на корема!
Колкот и маи глупаво да зву4и на 29ти си направих тест за овулациа..има6е две по4ти еднакви на цвят чертички на 30 пак направих но се забелязваше само едната!
И друго ..пак е смешно но маи не сам единствената която барза с тестовете за бременност :)минали са само 4 дни а аз барзам:(ама йенска суета или ако мога и претеснение и искане да го кажа!Та теста какжо показа.Парво се появи една после след 7, 8 мин го погледнах жидиах една много бледа и след около час като погледнах вече виждах ту една ту дже:))))Н(Май на това му се вика психика:(
Та на мен вапроса ми е защо 4увствам не6то ниско долу в корема мога да кажа и иачниците по скоро!Мойе ли да се усети зачеването още в самото начало!Благодариа ви преджарително!
Успех на всички!