0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Отново за базалната температура
« -: Декември 04, 2005, 16:28:09 pm »
Здравейте момичета,
Какви са нормалните граници на базалната температура при настъпила бременност? И само тя ли се променя при бременност? Моята е 37,5 БТ, а под мишницата 37,4. Болна ли съм, или?
« Отговор #1 -: Декември 04, 2005, 16:53:56 pm »
няма точни температурни граници на БТ при бременност,или примерно при липса на такава-за всеки е строго индивидуално и няма място за сравнение.след като се съмняваш за бременност-просто направи тест-иначе всичко друго ще са предположения и догадки.
успех.
*
« Отговор #2 -: Декември 04, 2005, 17:07:26 pm »
Само да допълня нещо към това, което е написала Black_Rose: наистина няма точно определена температура /за теб висока може да е 37.4 да речем, но за мен висока е дори 37/, важното е колко дълго ще се задържи висаката БТ. Бях чела някъде, че при 16 дни висока БТ може да има вече сериозни съмнения за бременност. Но така или иначе, както е писала Розичка, бременността се подвърждава от тест /е, и от прегледслед това/.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Декември 04, 2005, 18:07:45 pm »
Виж ТУК.
*

Anonymous

« Отговор #4 -: Декември 04, 2005, 18:39:27 pm »
Благодаря ви!
Със сигурност ще направя тест, но изчаквам да минат достатъчно дни закъснение, за да е по - голяма сигурността на резултата. Онова, което ми се стори притеснително е да не би да съм бременна и едновременно с това болна...Но в крайна сметка времето ще покаже :)