Здравей, Ironic_!
Дано бъдещите ти изследвания дадат резултат в норма - и за цистита, и за общото ти състояние в контекста на 'бебеправенето'.
Разбирам притесненията ти за антибиотика, но Лали и Зай4ето са ти разяснили напълно всеки практи4еки аспект на положението.
Затова вметката ми е само за чисто човешкия, емоционалния - времевите ограни4ения на опитите предвид отсъствията на 'проекто-таткото' ... И аз съм в същото положение, навремето майка ми също (татко ми е нау4авал за всяко събитие от бездушния пе4атен шрифт на поредната радиограма, не е бил тук и да ме поеме, след като едва са ни спасили с мама); съобразяваме се с вси4ки други условности, отплавания, пристигания и, ирони4но - най-малко със себе си ... и винаги ще е така. Приели сме съдбата си - факт е, 4е сме с избрания мъж и сме наясно с вси4ки плюсове и негативи. Последните са мн. пове4е, разбира се
![Sad :(](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/icon_sad.gif)
Уви, Лали, при тази или др. подобна професия, освен ако не се смени при дадени обстоятелства, никога двамата бъдещи родители няма да са непрекъснато заедно до самия край, никога няма да изпитат вси4ки трепети и радости, съпътстващи двете 4ерти4ки, неразположенията на сладката бребенност, глезенето на бъдещата мама, ехо-то, после първите пулсации, ритането и оживялото мърдащо корем4е, притесненията на таткото, безпомощното му суетене при първите силни контракции, после трансовото трамбоване пред родилната зала, докато излезе някоя акушерка с блага (дано!) вест, вписването в регистрите на Общината, цветята за изписването, поемането в ръце и гушването на безценното, повито стегнато 'пакет4е', прибирането у дома на ве4е увели4еното семейство; за безсънните изтощителни нощи оттам нататък няма нужда да се споменава, за святата гледка на кърмещата жена-майка, вливаща цялото си същество, мъдрост и любов с всяка капка кърма на кротко сучещото малко Чудо в прегръдките й ...
Ироник_, пожелавам на теб, на себе си и на всяка жена с нашата съдба пропуснатите сладки и важни моменти да са възможно най-малко!
Успех на вси4ки ни!