0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
моля за съвет
« Отговор #20 -: Декември 12, 2005, 20:21:23 pm »
Малко ми е кофти настроението , но нека ви разкажа как се развиха нещата при мен.Днес сутринта бях на лекар.Бременност няма.Обяснение за закъснението - също.Най-кофтито е ,че ми дойде в лекарския кабинет.Като извади накрайника на апарата и истината лъсна.Иначе всичко е нормално-яйчници,матка.Изписа ми Клостилбегит-от 5 ден за пет дни по веднъж на ден.От 11 ден- Дуфастон два пъти на ден за 14 дни.Чудя се да ги пия ли изобщо.Като четох мненията за дуфастона и това ,че се пие след овулация,а тя при мен е около 16-17 ден , още повече се замислям.

моля за съвет
« Отговор #21 -: Декември 12, 2005, 20:31:06 pm »
Дани, ако не те следи на УЗ, няма смисъл да пиеш Клостилбегита. Даже е опасно. Кога ти каза доктора да го посетиш пак?

За Дуфастон без доказана ову също не е добре.
*
моля за съвет
« Отговор #22 -: Декември 12, 2005, 20:52:19 pm »
Ами каза ми ако евентуално получа някаква болка да и се обадя.Нищо повече.И аз наистина си мисля да не ги пия изобщо.

моля за съвет
« Отговор #23 -: Декември 12, 2005, 20:55:21 pm »
Дани, помисли си сериозно за този лекар. Според мен не трябва да разчиташ на "кварталния" гинеколог. Изчакай още няколко месеца, за които аз се надявам и ти пожелавам да забременееш. Но ако случайно не стане, трябва да потърсиш специалист по стерилитет. В Стара Загора едва ли има, но момичетата ще те насочат. Доколкото знам, повечето ти съгръжданки ходят в Пловдив.
Късмет!
*
моля за съвет
« Отговор #24 -: Декември 12, 2005, 21:01:41 pm »
Благодаря Зайо.Мисля си наистина да си дам почивка от постоянните мисли за забременяване.Ще се отпусна и каквото ще става - ще стане ако е писано.Поне още два-три месеца няма да правя нищо.Само тайничко ще се надявам :D