0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
моля за съвет
« -: Декември 06, 2005, 07:52:27 am »
Здравейте момичета.Незнам дали точно тук трябва да поставя тази тема,но вече не издържам и незнам какво да мисля.Накратко проблема е такъв : По принцип цикъла ми е от 27 до 29 дни и от може би 5-6 години е така без аномалии.Но този месец нещо става - днес е 36 ден ,а всеоще не ми е дошло.Правим опити за бебче от 9-10 месеца и първо си помислих най-хубавото.Но след три отрицателни теста илюзията свърши.А кръста ме боли ужасно и имам леко напрежение в гърдите.Решила съм ако не ми дойде още два дни ще бягам при гинеколога .Затова ви моля за съвет. Или може би не точно съвет,а просто за успокоение.Съжалявам ако съм била досадна. :oops:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
моля за съвет
« Отговор #1 -: Декември 06, 2005, 08:02:25 am »
Има случаи със закъснение от десетина дни и отрицателни тестове, но бременност да има.
Така, че нищо не се знае. Направи пак тест.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
моля за съвет
« Отговор #2 -: Декември 06, 2005, 08:04:20 am »
Първо, не се шашкай.
Второ, иди и направи един кръвен ЧХГ тест, защото урините невинаги хващат ранна бременост.
Трето, можеш да отидеш спокойно и сега на гинеколог, защото все пак имаш 7 дневно закъснение /ако броим 29 цикъл/.
*
моля за съвет
« Отговор #3 -: Декември 06, 2005, 08:24:44 am »
Благодаря Лейди.Точно това си мислех в банята преди малко - още днес след обяд да се замъквам на лекар.А за кръвен тест мислех вчера,но нещо не се реших.Май още имам някакви илюзии и ме е страх да ги разбия окончателно.

*
моля за съвет
« Отговор #4 -: Декември 06, 2005, 08:35:35 am »
Сега се сетих , че забравих да напиша нещо - 3 дни преди датата на която трябваше да ми дойде имах едно много леко зацапване.Точно само "цап" и това беше.Даже мислех ,че ми идва.Друг път е така - зацапване и до два - три часа тръгва нормално.

*
моля за съвет
« Отговор #5 -: Декември 06, 2005, 08:44:31 am »
Айде, дано ни зарадваш с хубави новини!
Пожелавам ти успех и искрено се надявам, че си бременна!
*
моля за съвет
« Отговор #6 -: Декември 06, 2005, 08:49:57 am »
Ех,Бора.Само ако знаеш как го искам.Да не говорим моят мил как го иска.Даже снощи каза "абе сигурно сме бременни , ами да вземем да се почерпим".А в моята глава е каша.Но днес отивам на лекар и "каквото сабя покаже"

*
моля за съвет
« Отговор #7 -: Декември 06, 2005, 09:18:08 am »
Мила Дани, стискам всички палци да е положителен резултатът при доктора!
Ние всички тук сме в клуба "силно искащи бебе"  :D
*
моля за съвет
« Отговор #8 -: Декември 06, 2005, 09:25:40 am »
Успех мила Дани и дано довечера на УЗИ-то видиш една малка точица. Не се притеснявай излишно, всичко ще е наред
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
моля за съвет
« Отговор #9 -: Декември 06, 2005, 09:49:13 am »
Мила,гледай само да се успокоиш.Ние от 3,5 години се молим за този момент.Аз съм с много редовен цикъл на 28 дни.Преди 3 месеца при консултация с лекар , той ми предписа лекарства, които да приемам 1 месец.Каза,че те не влияят на мензиса и е препоръчително чести сексуални контакти и току виж чудото стане още първият месец.Така ме надъха моят лекар,че същият този месец получих 9-10 дневно закъснение.Представяш ли си моята радост.Имах всички симптоми на бременност.И въпреки 3 отрицателни теста за бременност аз се надявах.На 10 ден сутринта тръгвайки към гинеколога,на вратата усетих че ми дойде.УЖАС!Явно закъснението ми,симптомите всичко е било на психическа  почва.Пиша ти това не за да те притесня,напротив.Просто искам да приемеш,че и двата варианта са възможни и да не избързваш с кръвни проби и гинеколог.Имам приятел гинеколог в София и когато му споделих преди 3 месеца,че съм бременна,той ме посъветва просто да изчакам поне месец преди да отида на гинеколог.Случвало се при преглед да се навреди на една ранна бременост.Така,че просто не се притеснявай.А аз ти стискам силно палци да се окаже,че ще ставате родители.
*
моля за съвет
« Отговор #10 -: Декември 06, 2005, 20:10:59 pm »
Здравейте всички.Първо да кажа че на лекар не съм ходила.Тоест ходих,но лекарката ми каза ,че може да ме приеме чак в понеделник и ще си чакам до тогава.Държа да отида при нея ,защото има вагинален ехограф.Иначе все още не ми е дошло.Колежките ми мислят ,че съм бременна и ми вадят от девет планини теории.А "пилето" ми каза ,че щял да си направи саит - "предбременен синдром.ком" или "бащи по време на бременност"

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
моля за съвет
« Отговор #11 -: Декември 06, 2005, 22:17:54 pm »
В Стара Загора няма само един вагинален апарат :lol:
Иначе стискам палци за положителен резултат. :wink:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
моля за съвет
« Отговор #12 -: Декември 06, 2005, 22:25:33 pm »
Абе предполагам аз ,че няма да е само един вагиналния ехограф ама просто при нея си ходя та затуй ще си чакам.Иначе и на мен много ми се иска резултата да е положителен,но знам ли.Може нещо хормоните ми да се шашкат или както казва съпруга ми - дисхормонален баланс :lol:

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
моля за съвет
« Отговор #13 -: Декември 06, 2005, 22:34:15 pm »
Аз ти пожелавам ако няма бременост да идва поне цикъла, че да не се мъчиш.
Мъжете ни понякога са доста по-мъдри от нес :lol:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
моля за съвет
« Отговор #14 -: Декември 06, 2005, 22:45:34 pm »
0000000000
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
моля за съвет
« Отговор #15 -: Декември 09, 2005, 13:27:49 pm »
Дано си бременна!Стискам палци и чакам да се похвалиш!
моля за съвет
« Отговор #16 -: Декември 09, 2005, 17:30:45 pm »
Цитат на: dani_j
А "пилето" ми каза ,че щял да си направи саит - "предбременен синдром.ком" или "бащи по време на бременност"

Хубава идея, дано я осъществи - ще им е от полза на бъдещите и надяващи се с нас татковци!
Чакаме резултати от прегледа и стискаме палци и на краката...
Успех!
 :D
Бъди себе си!
*
моля за съвет
« Отговор #17 -: Декември 09, 2005, 20:19:41 pm »
Здравейте.Днес ходих при личната лекарка за направление , защото в понеделник съм на гинеколог.И знаете ли какво ми каза тя след като и разказах - че при нея се появил положителен тест в началото на третия месец.Преди това само отрицателни.Аз все още се надявам , защото М още го няма.Днес е мисля че 10 ден /нещо май ги бъркам,защото незнам деня в който трябва да ми дойде брои ли се/.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
моля за съвет
« Отговор #18 -: Декември 09, 2005, 20:37:45 pm »
Ооо,сериозно си е закъснението ти!Мисля,че скоро ще се преместиш в един друг форум ! preggo Хаиде,стискам палци!
*
моля за съвет
« Отговор #19 -: Декември 10, 2005, 11:10:50 am »
Дани, онова зацапване, което си получила,ако е от инплантация приблизително изглежда така- няколко кафяви капки, но които си изсъхват на бельото или превръзката  ,много бързо.Не са така слузести както когато ти идва. Ислед тях няма нищо.При мен поне беше така.
   Ииии, според мен си бременна. Желая ти късмет :)