Мила,гледай само да се успокоиш.Ние от 3,5 години се молим за този момент.Аз съм с много редовен цикъл на 28 дни.Преди 3 месеца при консултация с лекар , той ми предписа лекарства, които да приемам 1 месец.Каза,че те не влияят на мензиса и е препоръчително чести сексуални контакти и току виж чудото стане още първият месец.Така ме надъха моят лекар,че същият този месец получих 9-10 дневно закъснение.Представяш ли си моята радост.Имах всички симптоми на бременност.И въпреки 3 отрицателни теста за бременност аз се надявах.На 10 ден сутринта тръгвайки към гинеколога,на вратата усетих че ми дойде.УЖАС!Явно закъснението ми,симптомите всичко е било на психическа почва.Пиша ти това не за да те притесня,напротив.Просто искам да приемеш,че и двата варианта са възможни и да не избързваш с кръвни проби и гинеколог.Имам приятел гинеколог в София и когато му споделих преди 3 месеца,че съм бременна,той ме посъветва просто да изчакам поне месец преди да отида на гинеколог.Случвало се при преглед да се навреди на една ранна бременост.Така,че просто не се притеснявай.А аз ти стискам силно палци да се окаже,че ще ставате родители.