0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Съмнението като червей ме разяжда от вътре - бременна ли съм или не, затова нека да гласуваме!Надявам се, че анкетата ще бъде и интересна , и полезна. :wink:
*
Re: Доколко се доверявате на тестовете за бременност?
« Отговор #1 -: Декември 26, 2007, 21:19:32 pm »
За уринарен или кръвен тест става въпрос?

На уринарни не вярвам, на кръвни 99%.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #2 -: Декември 26, 2007, 21:26:24 pm »
бременна ли съм или не, затова нека да гласуваме!

Да гласуваме дали си бременна??? :D  :wink:

Аз съм ЗА.

Гале, става дума за Шуър чек, ако не се лъжа.

« Отговор #3 -: Декември 26, 2007, 21:48:45 pm »
бременна ли съм или не, затова нека да гласуваме!

Да гласуваме дали си бременна??? :D  :wink:

Аз съм ЗА.

Гале, става дума за Шуър чек, ако не се лъжа.

За какво се отнася анкетата е ясно от нейното заглавие!!! А написаното от мен обяснява кое ме е провокирало ( в случая - съмнението) да я пусна!!!
« Отговор #4 -: Декември 26, 2007, 22:15:47 pm »
Аз съм за повторение на теста и тогава по може да повярвам.Но в твоя случай ми се струва че няма нужда от съмнения. :crossfingers:
*
« Отговор #5 -: Декември 26, 2007, 22:25:03 pm »
при съмнение най-добре направи кръвен тест, ще е 100% по-сигурен от предположенията/ пожеланията на момичетата. притесненията няма да променят резултата.късмет!
да, вярвам на тестовете.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Декември 27, 2007, 06:55:54 am »
Аз им вярвам 100% - доседа никога не съм виждала (+) тест за бременност а съм направила десетки.
Не съм и забременявала  :D

ПП. Когато забременях с моята дъщеря - нямаше тестове за бременност. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #7 -: Декември 27, 2007, 08:49:36 am »
и аз бих,повторила теста..,но дори и да отчете втория "-" резултат,бих пуснала един кръвен :wink:!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #8 -: Декември 27, 2007, 09:29:10 am »
Аз вярвам на тестовете, особено на положителните!?  :lol: :wink:
До сега съм виждала такъв само веднъж, но се надявам да го видя пак!
« Последна редакция: Декември 27, 2007, 10:40:21 am от du6ka »

« Отговор #9 -: Декември 27, 2007, 09:52:04 am »
На тестовете за бременност,аз не вярвам на мен ми отчете положителен резултата в края на първия месец.А относно кръвния тест,там сигурността е по-голяма,но пак внимавай в каква лаборатория го правиш.

*

eganeva

• 4584
« Отговор #10 -: Декември 27, 2007, 11:32:03 am »
при съмнение най-добре направи кръвен тест, ще е 100% по-сигурен от предположенията/ пожеланията на момичетата.

Точно.   :balk_602:

fatalwoman, успех и късмет!
*
« Отговор #11 -: Декември 27, 2007, 11:55:20 am »
Доверявам се на тестовете, но го повтарям.
До сега всеки един тест не ме е подвел.
*
« Отговор #12 -: Декември 27, 2007, 12:26:24 pm »
Какво значи до колко се доверяваме на тестове? Не си написала за кръвен или за уринарен тест става въпрос, все пак. Прочетох в друга тема, че си видяла втора, макар и бледа черта. Значи имаш предвид уринарен, нали?
По принцип, тестовете отчитат ЧХГто в урината. А то се покачва при наличие на бременност. От друга страна, има тестове с различна чувствителност. Sure check, ако не се лъжа, отчита след 20. Т.е. ако видиш втора, макар и бледа линия, това значи че си бременна. Друг е въпросът как ще се развият от там нататък нещата. ЧХГ при бременност много бързо се покачва и след няколко дни втората линийка би била вече ярка. И всичко това при положение, че правилно е направен теста, т.е. спазени са инструкциите.
При съмнение може да се направи кръвен тест и да се следи дали се покачва.

п.п. Не съм гласувала, защото според мен не може да се говори за доворие, когато става въпрос за такива неща.
« Отговор #13 -: Декември 27, 2007, 12:39:31 pm »
Не си написала за кръвен или за уринарен тест става въпрос, все пак.
Във въпроса на анкетата е уточнено , че става въпрос за уринарен тест за бременност. :wink:

п.п. Не съм гласувала, защото според мен не може да се говори за доворие, когато става въпрос за такива неща.
Да разбирам ли , че не разчиташ на точен резултат от страна на тестовете? :wink:
*
« Отговор #14 -: Декември 27, 2007, 13:01:58 pm »
fatalwoman, интересува те дали си бременна или се вълнуваш от статистиката вярвам или не на уринарните тестове? колкото хора, толкова и мнения. ако 99 % ти кажат да, а 1% не, но пак се окаже, че не си, какво следва? ако наистина те вълнува, дали си бременна, отиди на лекар. какъв е смисъла от тази анкета? очакваш ние да ти кажем дали си бременна ли?
вярваш или не на тестовете, резултатът не зависи от това. има безброй случаи, нужно ли е да си ги разказваме отново? подходи сериозно и си пусни кръвен тест. никоя лаборатория няма да те върне, дори и без лекарско направление или бележка, или ... резултатите стават готови за броени часове, пък и не струва скъпо. виж, те са 100 % сигурни дали има бременност или няма.
*
« Отговор #15 -: Декември 27, 2007, 13:06:15 pm »
Едно е да разчиташ, друго е да се доверяваш. Винаги когато съм правила уринарни тестове са били вярни резултатите. И винаги първо са били бледи чертичките в началото. Така че, според мен си си бременна от всякъде. :D
« Отговор #16 -: Декември 27, 2007, 13:30:47 pm »
fatalwoman, интересува те дали си бременна или се вълнуваш от статистиката вярвам или не на уринарните тестове? колкото хора, толкова и мнения. ако 99 % ти кажат да, а 1% не, но пак се окаже, че не си, какво следва? ако наистина те вълнува, дали си бременна, отиди на лекар. какъв е смисъла от тази анкета? очакваш ние да ти кажем дали си бременна ли?
вярваш или не на тестовете, резултатът не зависи от това. има безброй случаи, нужно ли е да си ги разказваме отново? подходи сериозно и си пусни кръвен тест. никоя лаборатория няма да те върне, дори и без лекарско направление или бележка, или ... резултатите стават готови за броени часове, пък и не струва скъпо. виж, те са 100 % сигурни дали има бременност или няма.
Повярвай ми , НАИСТИНА ме интерисува дали съм бременна , затова и съм си запазила час за лекар. Смисъла на тази анкета  е да разбера лично за себе си на базата на опита на момичетата от форума(защото аз не смея да твърдя , че имам такъв), може ли да се вярва , да се разчита на тези тестове.Ако очаквах вие да ми кажете дали съм бременна,щях да си задам въпроса по съответния начин, естествено аргументиран с определени симптоми , а това не съм го направила! :wink:В същото време подхождам съвсем сериозно и съм предприела всичко необходимо. Но не мога да разбера кое е НЕсериозното на уринарните тестове , при условие , че се изполват и при ин витро диагностициране? :wink:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #17 -: Декември 27, 2007, 13:44:32 pm »
Но не мога да разбера кое е НЕсериозното на уринарните тестове , при условие , че се изполват и при ин витро диагностициране? :wink:

Но И кръвен.
Досега щеше да разбереш какво е състоянието ти, ако беше пуснала 1 кръвен тест.
« Отговор #18 -: Декември 27, 2007, 14:34:25 pm »
Но не мога да разбера кое е НЕсериозното на уринарните тестове , при условие , че се изполват и при ин витро диагностициране? :wink:

Но И кръвен.
Досега щеше да разбереш какво е състоянието ти, ако беше пуснала 1 кръвен тест.
Да , за това съм съгласна. Просто очаквах тази сутрин да пътувам и да нямам време да отида до поликлиниката.Затова го отложих.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #19 -: Декември 27, 2007, 14:51:08 pm »
Дано скоро се похвалиш! :D