0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
момичета утре ще си правя кръвния тест/11 ден след трансфер/,много съм притеснена за резолтата.От няколко дни имам странотни болки ниско доло в корема,кръста ме боли,а това са признаци които са били винаги преди да ми дойде МЦ.За капак на всичко днес цял ден съм с темрература 37,2-37,3.незнам какво да мисля и какво да очаквам
Лелее,White,ти още ли си тук бе,мила Като гледам лентичката ти,твойта рожбичка хич не й се излиза май-май...ми да,то с тия студове навън,друго си е на топло у маминия корем Желая ти леко раждане!
Цитат на: Counterfeit в Февруари 19, 2008, 17:22:05 pmЛелее,White,ти още ли си тук бе,мила Като гледам лентичката ти,твойта рожбичка хич не й се излиза май-май...ми да,то с тия студове навън,друго си е на топло у маминия корем Желая ти леко раждане! Counterfeit и аз това си помислих преди да ти прочета постинга. Леко раждане и от мен "слънчева" Whitе!
това е едно сладко спамче.Ма то инатче от сега;)Браво.Хайде, леко като дойде и после ще пожелавамеп.п защо усещам нещо като взбуда на входа на влагалището.По-скоро ме кара да си стягам мускула,като чели / дали ще ме разберете /Пукииии,казваййй
Миси, 3 дни от трансфера е много раничко - почивай и си мисли само за хубави работи!