0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А, така да бе Ганева. Аз го смятах 19-6=13 Ако го изчислиш в денонощия от 24 часа пак идва 13. Незнаех че се смята иначе,но друг път ще знам.
момичета утре ще си правя кръвния тест/11 ден след трансфер/,много съм притеснена за резолтата.От няколко дни имам странотни болки ниско доло в корема,кръста ме боли,а това са признаци  които са били винаги преди да ми дойде МЦ.За капак на всичко днес цял ден съм с темрература 37,2-37,3.
незнам какво да мисля и какво да очаквам :(

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
момичета утре ще си правя кръвния тест/11 ден след трансфер/,много съм притеснена за резолтата.От няколко дни имам странотни болки ниско доло в корема,кръста ме боли,а това са признаци  които са били винаги преди да ми дойде МЦ.За капак на всичко днес цял ден съм с темрература 37,2-37,3.

Предменструалните болки много често не са признак на небременност! Късмет, стискам палци.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
ми що ,"за капак на всичко".Температурата не е ли добра,за това на което се надяваме.;)

Аз съм с болки в кръста от 6тия ден,наричам го дърпане,Не знам дали при теб е същото.Ама не съм се предала.Споко мила...и късмет
*

При мене е същото мила.Май при всички е така,незавидимо резултата накрая.Направила съм си труда да изчета всяко едно мнение във всяка тема в този форум за инвитрото и съм сигурна.
Лелее,White,ти още ли си тук бе,мила :wink: Като гледам лентичката ти,твойта рожбичка хич не й се излиза май-май...ми да,то с тия студове навън,друго си е на топло у маминия корем :D Желая ти леко раждане!

:D Counterfeit и аз това си помислих преди да ти прочета постинга. Леко раждане  и от мен "слънчева" Whitе! :goodluck:
Обещах на Ganka:)
*
Лелее,White,ти още ли си тук бе,мила :wink: Като гледам лентичката ти,твойта рожбичка хич не й се излиза май-май...ми да,то с тия студове навън,друго си е на топло у маминия корем :D Желая ти леко раждане!
:D Counterfeit и аз това си помислих преди да ти прочета постинга. Леко раждане  и от мен "слънчева" Whitе! :goodluck:

То в този студ и на мен не ми се излиза. :lol:
Има срок до неделя, иначе ще му помагат. :D
Сори за спама.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
това е едно сладко спамче.
Ма то инатче от сега;)
Браво.Хайде, леко като дойде и после ще пожелаваме

п.п защо усещам нещо като взбуда на входа на влагалището.По-скоро ме кара да си стягам мускула,като чели / дали ще ме разберете :oops:/
Пукииии,казваййй :wink:
« Последна редакция: Февруари 19, 2008, 18:58:18 pm от didon »
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
Момичета, за ваше успокоение ще кажа, че аз бях с предменструални симптоми, болки в кръста и всеки момент очаквах да ми дойде, даже си купих превръзки. Еее, кръстът си ме боли и досега. Така че се стягайте и КЪСМЕТ!!!  :wink:
*
СЛУ ШАМ....
*
това е едно сладко спамче.
Ма то инатче от сега;)
Браво.Хайде, леко като дойде и после ще пожелаваме

п.п защо усещам нещо като взбуда на входа на влагалището.По-скоро ме кара да си стягам мускула,като чели / дали ще ме разберете :oops:/
Пукииии,казваййй :wink:

И аз тъй. :lol: :lol: :lol:Ама то мой от липсата на секс. :lol: :lol:
*
или от хормонннннн :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
*
Температурата се увеличава и от утрогестана.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
30 минути минаха вече, а още няма вест от вас?! 8O

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Ей Евро, аз съм тука.
Днес е трети ден след трансфера ми.
Нищо не усещам по-особено, а и е прекалено рано. Ще се опитам да не търся симптоми... :balk_21:
Ами, Мари в "Кафето" каза, че отива да бере краставици  :lol:
Ами, не спят хората бе  :lol:
Миси, 3 дни от трансфера е много раничко - почивай и си мисли само за хубави работи!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И аз съм тук и досега обикалях в другите теми:)
Момичета дано тази вечер ви е спокойна , а на мен ми "мирише" на много бременни и успешни процедури:)Пу,пу,пу
Пазете се.Аз отивам да си разходя животното и дано малко ми мине главата:)
Лиско, а дано ти мирише много, много на бременни!
Каква глава, бе - не така! Айде, да те лъхне ветреца навън малко!
Разболяването строго забранено за всички тук!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Миси, 3 дни от трансфера е много раничко - почивай и си мисли само за хубави работи!

Да - много е рано.
А за позитивните мисли - препоръчаха ми един филм "The Secret" - днес го фледах. Заслужава си. Както и книгата "Подсъзнанието може всичко".
И в двете се говори за това, че страхът ни от негативни случки привлича точно такива, а позитивното мислене и проектиране на това, което искаме да ни се случи води до положителен изход.
"ЗА" положителното мислене съм!
И когато съм в процедура не се разделям с него! И не само в процедура!
Сега започвам пак и съм така заредена, че............
Раздавам позитивизъм!!!!!!!!!!!!
Взимайте си!