0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета.Сега се връщам от трансфер на садолетчета 3бр. лекара каза че са с доста добро качество след размразяването.Дано поне едно се хване този път :bori_020: Стискам палци на всички в процедура :babyflips:
Много късмет ти желая! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
Лорче ,стискам палци...късмет и на всички други момичета...

Сега искам да подчертая нещо относно уринарните тестове.Вярно е ,че са относително точни,пък според мен АРТ процедурите малко променят времето ,след което е добре да се направят.На мен док ми е написал на теста на 14ти ден след трансфера ,без да брои самия ден на процедурата.Обаче, всъщност това ,което искам да отбележа,защото като чета ииии...леко се дразня...та МОМИЧЕТА,НЕ БЪРКАЙТЕ ТЕСТОВЕТЕ ЗА БРЕМЕННОСТ С ТЕСТОВЕТЕ ЗА ОВУЛАЦИЯ...при тест за бременност не се наблюдава колко е наситена чертата,а дали я има .Естествено,самата и сянка,която при дълго взиране се вижда не се брои за положителен резултат ...
*
момичета, имам леко кафеникаво зацапване /много е малко/.Толкова съм претеснена ,че получи леко сърцебиене и вдигнах кръвно.На 11 ден кръвния ми ден ЧХГ - 9.54 , днес ми взеха кръв , но резолтата ще го знам чав в понеделник защото в Търново няма лаборатория която да прави такова изследване.Кръста и корема ниско долу продалжават да ми болят .Днес не съм си мерила температурада но до вчера я вдигах до 37,4.Утре ще званя на доктора , но исках да разбера, вашето мнение за това.

galian_75 прочети днес какво съм писала тук в темата.По назад и аз пиша че имах на 11 ден кафяво течение но спря и всичко е наред.Увеличи си утрогестана,обади се на док. и прочети ето това за да не сгрешиш и да спреш лекарствата като Тигра.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=4007.msg76050#msg76050
*
Нека да се запиша и аз в групата.В началото на март започвам с Регулон.Моля се както за своя успех така и за успеха на всички вас.Благодарение на вас мисля,че намерих верния път към успеха.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Лора, Съни, успех и от мен момичета и горе главите.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Прави сте за лекарствата, момичета, но категорично отрицателен беше тоя тест, два пъти го правих. Нямам сили да пускам кръвен и пак да видя 0,00. Не ми беше лесно, но възприех мисълта, че и този път е провал.

И аз ще се включа за уринните тестове, всъщност - против тях.
Преди 5 години бях забременяла естествено, цикъла ми закъсняваше 10 дни, направих 4-5 теста уринни - различни марки - и всичките бяха отрицателни. Отидох в клиниката и ЧХГ ми беше 1500, а уринния тест ден преди това само с една черта.  :balk_161:
Друг е въпроса, че беше извънматочна...
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА УРИННИТЕ ТЕСТОВЕ! :balk_77:
И Ан, да спреш лекарствата без да имаш цикъл, на базата не тези два уринни теста, за мен не е правилно.

*
пуки видях че си тук стискам ти палци имам въпрос към теб зашото ти си минала през всичко ако мц ти доиде вечер брои ли се за първи ден 6те правя наново хорм изследвания този път във варна нямат доверие на тези от добрич а неискам да изпусна датата ако се брои трябва да се мятам за варна утре
Ако ти дойде след 14.00 часа ,като първи ден броиш следващия.
Това не е вярно Пуки!За първи ден се брои деня в който се види червена кръв/не зацапване/,пък ако ще и вечерта да е.Питала съм лекар за това,защото и аз се обърквах преди. :D
*

misi

• *
  • 1543
Аз пък съм чувала варианта на Пуки - също от лекар.
Мисля, че имаше отделна тема по въпроса.
*

misi

• *
  • 1543
*
Галиан, слушай Пуканка. И аз си мисля, че ще ни зарадваш.  :wink:

Миси, твоето тестче трябва да е към 28-29, нали? То вече не останало. Чакаме хубави новини.

Аз в понеделник съм на лекар, да видим колко фоликула са тръгнали след 4 дена пурегон. Стискайте ми палци! И аз ви стискам на вас. И не вярвайте твърде много на  уринни тестове, не винаги отчитат точно!

*

misi

• *
  • 1543
Миси, твоето тестче трябва да е към 28-29, нали? То вече не останало. Чакаме хубави новини.
Тогава е официално. Но на 10-я ден ще си направя кръвен. :balk_602:
На теб успех и дано в понеделник видите много и хубави фоликули.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Сега обаче, специално питах лекарката, тъй като за ин витрото прецизното броене е от голямо значение - ако кръвотечението е настъпило приблизително до 14.00, същият ден се брои за първи, а ако менструацията е дошла следобед или вечерта, за първи ден се брои следващия. И на мен ми е странно, но сега се уча да свиквам и да броя така  :lol:

Точно така е. Ако е след 14.00 ч. за първи ден се брои следващият.
Мили момичета, можете ли да ми кажете след колко време настъпва естествената овулация след поставянето на прегнил. Защото нали докторите искат да изпреварят точно естествента овулация. Моята пункция е утре, а снощи ми направиха прегнила. Доста съм притеснена, защото в четвъртък фоликулите бяха с размери от 19 до 22мм, а пункцията ми е в неделя. Та въпроса ми е може ли да се пукната фолукулите преди пункцията? Занете ли какъв трябва да е размера на лигавицата преди трансфера? Успех на всички и дано всичките ни страхове, притеснения и напрежение накрая завършат с ++ тестове.
*
Misi,къде ще правиш кръвния?На мен 10-ти ден ми се пада в неделя,а в понеделник съм на работа.Или ще изчакам до вторник или понеделник рано сутринта.Подскажете за лаборатория в центъра-близо до Руски п-к,Стамболииски.
Галиан,чакаме добри новини.Пуки и от теб.
Лис,не по-рано от 36-я час след прегнила.Лигавица-относително-10,12,17мм.УСПЕХ
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 11:29:45 am от mismi »
Благодаря Mismi,моята лигавица вчера 12 ден от стимулацията беше 8мм, но дано да порасне още малко до трансфера, явно съм далече от норалното. а а лаборатория, защо е пробваш в Цибалаб, имат филиал на Люлин планина 31, това е зад Пирогов и е близо до Руски паметник. Успех и само хубави резултати.
*
Искам да питам нещо ветераните във форума.Помнят ли случай да е имало тука на момиче с извънматочна след инвитро?
*
Извънматочна може да се получи ако имаш проблем с тръбите
*
малко вероятно ми се струва...
Искам да питам нещо ветераните във форума.Помнят ли случай да е имало тука на момиче с извънматочна след инвитро?
Честно казано като се замисля,
не се сещам за конкретен случай, за които да съм чела.
Не се затормозявай предварително, докато не мине прегледа.
Въпреки всичко,както се казва всяко правило си има изключения,
но и тук тези изключения съществуват.
Риск от ектопична бременност винаги има за съжаление, дори при АРТ:

Цитат
Ин витро
Взимане на решение за IVF

IVF цикълът изисква време, емоционална енергия и най-вече финансови ресурси. Има и някои рискове, като извънматочна бременност, многоплодна бременност, липса на отговор при стимулацията, отмяна на цикъла и Синдром на овариална хиперстимулация (СОХС).
http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m3&sub=1

Цитат
Рискове при IVF
...........
-извънматочна бременност поради контракции /съкращения/ на матката, което довежда до “преместване”  на ембрион от маточната кухина в маточната тръба;

http://web.hit.bg/genov/in_vitro.htm
*
Лис,не си далече от нормите за големината на лигавицата.Аз започнах от 6мм на първия ден и стигнах до 17мм на 13-я.Има още да расте при теб до трансфера.
Пуки,така се надявам скоро да отпаднат всякакви лоши съмнения при теб.