0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте и от мен... Чакаща след инвитро
Здравей mark! Желая ти много късмет и скоро да ни зарадваш с хубава новина
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Искам да питам нещо ветераните във форума.Помнят ли случай да е имало тука на момиче с извънматочна след инвитро?
аз знам за такъв случай,но това е много рядко,просто инцидент.не го мисли това
*
Искам да питам нещо ветераните във форума.Помнят ли случай да е имало тука на момиче с извънматочна след инвитро?

Пуки, моят първи опит завърши с извънматочна бременност. Не го мисли сега това, докато не отидеш на УЗИ.
Стискам ти палци всичко да е наред!
На 05.02. ми беше трансфера. На 16.02.2008 получих зацапване, което продължава до днес. На моменти е по обилно, но е мнооооого по-слабо от обичайния ми цикъл. Направих тест на 19.02.2008 и той излезе отрицателен. На рекламата му пишеше, че отчита още на седмия ден след овулацията. Кръвен тест не съм правила. За него разбрах от този форум. И просто вече незнам до кога да чакам... Дали да правя други тестове... Моля ви пишете....
*
mark, доста се изписа за уринарните тестове. Бягай веднага на кръвен, той е най-точния!
Успех!
Какво да им кажа в лабораторията....Че искам кръвен тест за бременност ли? И на гладно ли се прави...
*
Какво да им кажа в лабораторията....Че искам кръвен тест за бременност ли? И на гладно ли се прави...

Кръвен тест за бременност, бета ЧХГ. Не знам да има условия да е на гладно.
Успех!
*
Няма условия да е на гладно и може да се први по всяко време на денонощието.
Успех!
*
мнението ви за 10 ден след пункция ясна 2 4ерта
*
Ако не са ти били скоро прегнил повтори теста.Ако и той е с този резултат ще ти чиститим :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 15:49:43 pm от mismi »
*

Кога ти е слаган Прегнил и колко?
*

dessy_q ot бг-мама имаше такава :(
*
Прегнил ми беше бит преди пункцията ,тоест преди 17 дни
*
ма аз ви излъгах 10 ден ми е след трансфер
*
а прегнила беше на 6 и беше 10 000е
*

Мирише ми на много положителен тест, но за всеки случай пусни и един кръвен в понеделник.  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
*
а прегнила беше на 6 и беше 10 000е

до колкото разбирам, последно прегнил си била на 6-ти февруари, 10 000UI и днес ти е 10-ти ден от трансвера, ако е така можем да честитим вече!
здравейте момичета,
звънах на док за моето "кафеникаво зацапване"каза ми да си взема LACTOFEM 2 mg и да е 3пъти по 1 .Някоя от вас да го е ползвала .

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Misi,къде ще правиш кръвния?На мен 10-ти ден ми се пада в неделя,а в понеделник съм на работа.Или ще изчакам до вторник или понеделник рано сутринта.Подскажете за лаборатория в центъра-близо до Руски п-к,Стамболииски.
Галиан,чакаме добри новини.Пуки и от теб.

Аз ще правя кръвния тест в клиника Надежда, където и правих моя опит ИКСИ. Там лабораторията работи и в събота и неделя. Успех Мисми.