0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря за честитките!Вълнуват ме толкова много неща...На първо място искам по-бързо да дойде 4.03,за да ми каже д-р Александров колко са бебетата,дали всичко е наред :)После трябва само да устискам до третия месец,че вече имам един спонтанен аборт и малко се притеснявам.Надявам се този път всичко да е наред,всъщност имам добро предчувствие :sleepingbabygirl: :sleepingbabyboy:

*
Много се радвам за вас, Тини и Пуканка. Дано всичко да е наред с бебчетата!
Lisko, успех и на теб!  :goodluck:
При мен след 4 дена стимулация са тръгнали фоликули, но докторът каза, че следващия път ще ги броим. Пак ми взимаха кръв и казаха, че стойностите са добри, да продължавам горе-долу със същата доза.

*
Казвам ви лека нощ,ще се видим пак.Между другото УТРОГЕСТАНЪТ пак е изчезнал,донесоха ми 2 опаковки от София,5 от Добрич,но знам че той периодично си изчезва,така че е нормално :sleeping:

*
Дидон и аз чакам добри новини от теб :crossfingers: yahoo_17
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Дидон :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Ехааааа браво на Тини и на Пуки, леко бременеене  :)

Чакаме Диидони с резултата  :crossfingers:

В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
 :balk_145: нямам сили за повевче думи, момичета.Наистина много зле се чуствам...
Док каза да пия хаповете и утре да отида за кръвен,но надеждата отлетя с отрицателния тест сутринта...
:balk_145:
Такккаааа ... пак ли кака ви трябва да раздава правосъдие?

didon - кооолко пъти се е писало - докато не видиш резултат от кръвен! тест, няма отказване! хаааамаха де! ще ми се доверява на някакво преп***о листче! Хич не унивай, и продължавай с хаповете! Ще видиш, че ще е успешно!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Тини, честито! Радвай се на една прекрасна бременност.
Всичко ще е наред до края!

Дидонче, не се отчайвай, миличка!
Изчакай кръвния тест, той е по-достоверен.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
аз така и не се научих да им вярвам на тези уринни тестове. :?

Успех на всички момичета в процедура и очакване!  yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
*
Дидон, и при мен е същия резултат. Ти пиеш ли Естрофем?
*
Дидон,ти толкова чака за да направиш уринен ли? Я веднага за кръвен. Тия уринните са такива боклуци,че нямам думи.Вчера си правих уринен Престо,отрицателен. Да ама кръвния ми следобед беше 300. Чак побеснявам вече като чуя УРИНЕН. :x
*
Пуканка как вървят нещата при теб, как се движи ЧХГ-то и кога си на преглед за малката точка? Вярвам, че всичко ще е ОК тоя път.
*
Пуканка как вървят нещата при теб, как се движи ЧХГ-то и кога си на преглед за малката точка? Вярвам, че всичко ще е ОК тоя път.

Аз съм добре,благодаря.ЧХГто тръгна нормално.На 15ти ден от ЕТ беше 74 а на 19ти - 300. Почнало е да се удвоява с над 100 % на 48 часа,та се успокоих. Беше голяма грешка това мерене още от 8ми ден. На преглед съм чак след 9 дни за да чеум тоновете. Искаше ми се сега да видя плоден сак,но не ме огря преглед за него.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Нова година - нов късмет: IVF/ИКСИ януари, февру
« Отговор #1353 -: Февруари 26, 2008, 12:00:58 pm »

Аз съм добре,благодаря.ЧХГто тръгна нормално.На 15ти ден от ЕТ беше 74 а на 19ти - 300. Почнало е да се удвоява с над 100 % на 48 часа,та се успокоих. Беше голяма грешка това мерене още от 8ми ден. На преглед съм чак след 9 дни за да чеум тоновете. Искаше ми се сега да видя плоден сак,но не ме огря преглед за него.

Ами отиди другаде на вагинален ехо преглед! Нивата на ЧХГ като стигнат 1000 ще се види плодния сак.

Честито!  :babyflips: Безоблачни :cloud9: месеца!
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 12:05:07 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
:balk_145: нямам сили за повевче думи, момичета.Наистина много зле се чуствам...
Док каза да пия хаповете и утре да отида за кръвен,но надеждата отлетя с отрицателния тест сутринта...
:balk_145:

Дидон, пусни кръвен ЧХГ още днес, това напрежение не е полезно!  :bighug:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Дидон,ти толкова чака за да направиш уринен ли? Я веднага за кръвен. Тия уринните са такива боклуци,че нямам думи.Вчера си правих уринен Престо,отрицателен. Да ама кръвния ми следобед беше 300. Чак побеснявам вече като чуя УРИНЕН. :x
Ми,Пуки,чаках.Нали така са ми казали от клиниката,на теста са ми написали дата и аз си чакам датата.

За напрежението,какво да кажа.Аз съм го отписала опита.Пия си хаповете,ще отида утре за кръв,ако днес не ми дойде,обаче какво да ви кажа,за мен приключи.Е, нямам ниюо против кръвния да ме опровергае.Ще го направя утре сутрин.Днес ми се струва,че утрогестана не е така бял като излиза на превръзката...а жълт...така че ще изчакам до утре сутрин.

Подадох документите за ЗК.Искам ,неискам,ще чакам поне месец,че и мам да връщам пари...Ей това ме скапва най-много,че не мога да започвам отново веднага.От чкакне на подходящ момент,обръщаш се и минала година,Ужас...
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 14:12:27 pm от didon »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
didon уринарен тест не винаги е точен,например при мен пеи ЧХГ 13 нищо непоказа ,никаква дори бледа черта
Докато невидиш кръвен тест,нищо не се знае
*
Тия уринните са такива боклуци,че нямам думи.Вчера си правих уринен Престо,отрицателен. Да ама кръвния ми следобед беше 300. Чак побеснявам вече като чуя УРИНЕН. :x

А уж отчитали от 7-я ден 8O Егати рекламата дето им дърпат! Дидон, не се отказвай - ами както са казали другите, тичай за кръвен. Ще стискаме палци.
Пуки, много се радвам за теб и за хубавото ЧХГ. Пу-пу-пу.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
didon,утрогестана по принцип не е съвсем бял той се е жълтеникав много светло.
Честито на Пуки и Тини! Спокойно и леко бременеене!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!