0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

тест за бременност
« -: Декември 08, 2005, 11:49:33 am »
Здравейте
днес ми е втори ден закъснение-чудя се дали да си направя едно тестче или да поизчакам малко...................дали ще е достоверен резултата?????
уффф така ми се иска.......пък дори и да е леко закъснение поне да не се надявам и само за това да си мисля.............
и ако си взема шуер чек(онова с рекламата с щъркелчетата:)))))само със сутришната урина ли трябва да го направя или мога още тази вечер?????
мерси предварително-предполагам че повечето от вас са изпадали в такава ситуация................
*
тест за бременност
« Отговор #1 -: Декември 08, 2005, 12:13:54 pm »
Здравей Веси,

Изачакй поне още 2-3 дена.
А иначе мился, че всички тестове за бременност е най-добре и най-достоверно да се правят с първата урина.

Успех, стискам палци !

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
тест за бременност
« Отговор #2 -: Декември 08, 2005, 12:15:22 pm »
който и тест да вземеш на него си има упътване кога да се направи и с коя урина-с първата или по всяко време.изчакай още ден два и тогава,защото закъснението ти може да има куп други причини,макар че по добре да е тази която ти искаш:)не се притеснявай и бъди търпелива-каквото има да стане ще стане,а стреса само вреди.
тест за бременност
« Отговор #3 -: Декември 08, 2005, 13:04:03 pm »
при такова малко закъснение е за предпочитане с първата урина, което ще те накара да почакаш до утре. А ако си чак толкова нетърпелива купи 2 теста и единия направи днес другия утре сутринта.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Re: тест за бременност
« Отговор #4 -: Декември 08, 2005, 13:06:11 pm »
Цитат на: vesi77
и ако си взема шуер чек(онова с рекламата с щъркелчетата:)))))

Тест от типа "Жоро е невинен"  :lol:  :lol:  :lol:
При два дни закъснение тестът може да отчете, ако има бременност. Пожелавам ти да има!!!