0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva

какво означава това?
« -: Декември 09, 2005, 10:25:40 am »
здравейте! случайно попаднах на този сайт и имам въпрос :roll: с мъжа ми решихме, че искаме бебе и на 7-ми го направихме без презерватив. по принцип на 11 трябва да ми дойде и още на 7-ми имах характерните симптоми- болки в гърдите, подут корем, изнервеност... сега обаче ми се прибави още един симптом, който усетих още на 8-ми- непрекъснато ми се пишка :P възможно ли е да съм заченала, но да продължавам да си имам предменструалните симптоми+това, че често ми се пишка, дори ставам през нощта?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
какво означава това?
« Отговор #1 -: Декември 09, 2005, 10:33:50 am »
извинявай за грубостта,ама ти или си въобразяваш или ни се подиграваш. :?
<br />
*
какво означава това?
« Отговор #2 -: Декември 09, 2005, 10:47:36 am »
Не мисля, че още на същия ден можеш да усетиш някакви симптоми, по-скоро си внушаваш според мен. То ако ставаше толкова лесно, нямаше да го има този сайт. :wink:  Дано при тбе се получи бързо, де, но все пак, имай предвид, че трябва да изчакаш поне закъснение на цикъла, за да мислиш за бременност. Успех!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
какво означава това?
« Отговор #3 -: Декември 09, 2005, 11:01:21 am »
:lol:  Та значи на 7-ми сте го направили, на 8-ми си усетила симптомите, а на 11  трябва да ти дойде :lol:  
Абе ти за овулация чувала ли си?  8O  
 Успех от мен!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
какво означава това?
« Отговор #4 -: Декември 09, 2005, 11:10:03 am »
от думите ти разбирам, че сте имали полов контакт 4 дни преди датата на очаквания мензис. тогава не е възможно забременяване.
прочети за овулацията.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

какво означава това?
« Отговор #5 -: Декември 09, 2005, 11:39:25 am »
ИВА-направи си тест за по сигурно,а не да разчиташ на някакви симптоми,които могат да те подведат и да се товариш излишно.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
какво означава това?
« Отговор #6 -: Декември 09, 2005, 13:37:07 pm »
Ива,моят съвет е да не се самонавиваш излишно.Дано е станало още от първият път.Нищо по - хубаво от това.Но,не го мисли,защото като си въобразиш нещо е нормално и да почустваш разни лъжливи симптоми.
какво означава това?
« Отговор #7 -: Декември 09, 2005, 14:55:40 pm »
Може би просто си настинала иначе не виждам как би могла да забременееш четири дни преди цикъла.Ако сериозно си го решила да имаш дете провери кога ти е овулация и тогава действай по въпроса.
Успех!
Разумът е даден на човек, за да разбере, че не може да се живее само с разум
какво означава това?
« Отговор #8 -: Декември 09, 2005, 15:00:59 pm »
Момичета, простете въпросите на ива, вероятно и на нея като на нас и се иска възможно най-скоро да забременее и колкото може по-рано да разбере. Аз може би подобно на нея се взирам във всяко споделяне на най-ранните признаци, защото и аз нямам търпение да изчакам датата на следващия М.
Но нека да споделя и за своите вълнения: от две седмици си меря БТ и когато усетих момента се съсредоточихме да го правим в най-подходящият момент. И макар, че беше само преди 3 дни аз започвам да се вторачвам във всичко което ми се случва: първите два дни имах по-отчетливи болки в корема и кръста - не силни, но си ги имаше, като че ли мравки ме щипят по средата и отляво на корема, понякога болката е режеща и отпред и отзад. Днес ми се случва по-рядко. Гърдите започват леко да ме болят (дано не от постоянното опипване за да проверявам за болка). И нещо друго е интересно, което не съм забелязвала досега - секрецията която имах по време на овулация съвсем я няма от два дни. Знам че до проверката с тест ми предстоят поне 10 дни и това направо ме влудява.
Мислите ли, че си въобразявам и дали и при вас е било така. Всъщност копнея да изпитам симптомите колкото може по-скоро. Така ще се надявам, че наистина нещо става.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
какво означава това?
« Отговор #9 -: Декември 09, 2005, 15:23:12 pm »
Стефани, съвсем нормално е в началото, от нетърпение и зор, да се вглеждаш във всяко "кихване" на тялото си! всички сме минали оттам, това си е неизбежен етап, стига да не се превърне в постоянна мания.
този етап е и полезен, защото жената опознава себе си и тялото си, и знае по-добре кога какво й се случва.
по отношение на цервикалната слуз, която изчезнала при теб след овулация, това е напълно нормално явление, което се случва при всички жени. фертилната белтъкообразна слуз изчезва много скоро след овулацията, това е един от начините да разбереш, че овулацията вече е станала...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
какво означава това?
« Отговор #10 -: Декември 10, 2005, 11:19:09 am »
Ма, мила, не си ли чела, че всъщност и в двата случая , симптомите са едни и същи.Различията идват обикновенно след 7мата седмица. :)

Ииии, рядко съм мнителна,ама май малко ни се подиграваш или въобще не си се постарала да почетеш

По принцип втората фаза от цикала трябва да е 10 - 15 дни.Ако овуто ти е на 7ми ,а ти идва на 11ти не е много добре...не назовавам нещата с истинските им имена, защото ми се струва, че няма да ти говорят нищо

Ииии, защо с мъжа ти не вземете да се развличате по други форуми-не е хубаво това дето го правите
какво означава това?
« Отговор #11 -: Декември 10, 2005, 15:48:04 pm »
Ива, ако питаш мен тези предменструални болки направо са си такива имайки предвид, че трябва да ти дойде 4 дена след като сте правили секс. Ако наистина искате бебе запретвай ръкавите, прочети как работи женкото тяло, после виж как работи механизъмчето на твоето и така. Ако имаш въпроси питай ама попрочети туй онуй... Всички тук сме се събрали заради проблемите и грижите, които си имаме около едничката ни мечта - дете, и независимо, че си лафим и се забавляваме всеки на главата си има тази грижа и се стараем да се подкрепяме, да си помагаме, както и да се уважаваме.