0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как се променя цервикалната слуз?
« -: Декември 09, 2005, 14:32:52 pm »
Здравейте,момичета!
От известно време чета в клубчето,ето че се и регистрирах! :wink:
В момента съм в лутеалната си фаза,и странно за мен нямам никаква слуз-изключително нетипично!?!Та въпроса ми е дали не съм така желано бременна? :D
« Отговор #1 -: Декември 09, 2005, 15:16:17 pm »
Здравей indi,
И аз искам да знам, веднага след овулацията ми преди три дни и моята цервикална слуз спря, а беше доста отчетлива в дните на овулация - мислиш ли, че това може да означава нещо  :lol: !
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #2 -: Декември 09, 2005, 15:28:12 pm »
след овулацията, фертилната цервикална слуз (тая, дето прилича на белтък от яйце) изчезва.
при някои жени след това има период на сухота, при други се появява кремообразна ц.с., нормални са и двете.
наличието или отсъствието на цервикална слуз СЛЕД овулация не е признак за нищо.

я разгледайте тук:

http://calendar.all-soft.org/work/HelpWhyCalendar#10
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Декември 11, 2005, 15:21:55 pm »
Жалко! :cry:
Но факт е ,че досега никога не съм се чувствала толкова "пресъхнала"!Дори и около овулацията,нямах стандартното отделяне на слуз!Много странно! 8O
*
« Отговор #4 -: Декември 11, 2005, 17:18:40 pm »
На мен пък ми се появи нещо кремообразно, но незнам дали е бяло течение /защото и такова имам/ или е цервикална слуз. На моменти та-ка ми потича, все едно ми идва. Ужас и незнам какво да си мисля вече.
« Отговор #5 -: Декември 11, 2005, 17:21:05 pm »
ми вземи да идеш на лекар, ако не е бистро, може да е гъбички
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #6 -: Декември 11, 2005, 18:38:35 pm »
Стефани,прочетох ти отговора в една друга тема,много странно и аз така се чувствам все едно,че аз съм писала....така ми се иска да е истина........след няколко дни ще разберем :balk_113:
« Отговор #7 -: Декември 12, 2005, 08:36:55 am »
И при теб ли е така Инди,
Ох, сигурно е някакво всеобщо чувство предизвикано от желанието да станем майки (а за мен това е и да даря детенце на най-прекрасния за мен човек). Дано да не са лъжовни симтоми.
Наистина остава да се надяваме, дано по-скоро да се похвалим!  :lol:
Радвам се като ме заболи или ми стане неконфортно, казвам си - ох, сигурно нещо има!!! Но пък и като чета преживяното от момичетата които вече са бременни, виждам че повечето от тях разбират за бременността след закъснение и тест без да са имали болки или каквито и да било съмнения, се успокоявам че и това е нормално.

Стискам ти палци!
Дано слънчо огрее и моят дом ...