Здравейте момичета!
Честита Нова година! На всички ви желая много късмет, здраве и хиляди прекрасни мигове с вашите съкровища! Дано да има повече бебета през тази година и повече щастливи родители!
Аз се завърнах от отпуската и да ви кажа, се чувствам прекрасно. Моята сладка дъщеря разбра, че мама е в отпуск и по този повод си поспиваше до 10,10.30 и дори до 11 часа през цялото време и аз най-накрая успях да се наспя. Днес, вече като съм на работа и тя в 8 часа беше на линия
. За сметка на това пък разходките пак са кошмарни -като беше много малка ревеше, докато не я прибера вкъщи, а сега реве, за да стои навън. Всеки път се прибираме ревящи и голямо сърдене пада. Но то пък не може всичко да е идеално, както се казва. В новогодишната нощ я бяхме облекли празнично и я оставихме да се позабавлява с нас до 21.30 и след това я сложихме да си легне. След като заспа, не се е будила, но тя е свикнала да спи на всякакви шумове, така че не й правят особено впечатление.
Ако съм пропуснала да честитя на някоя нова мама, не е нарочно. Да са живи и здрави всички нови бебета. По този повод, сестра ми се обади вчера да ни каже, че е бременна и ще ставам леля тази година. Тъкмо предшната нощ я бях сънувала с детенце
. Такива са новините от нас засега.