0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ех, Аида, и аз съм в същото положение, само дето при нас проблемът не е в морфологията, а в подвижността и броят.
Ами, то си е по-безболезнено от зъболекар.  :D

Успех на всички! stanley78, чакаме новини!

Успех момичета и от мен :) Надявам се на карая на месеца и аз да се включа в групичката. :)
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
sugari75 , благодаря ти за подкрепата, наистина имам нужда от нея, но няма да се предам. може би след месец почивка, ще съм нахъсана повече, знам ли :wink:
AIDA, не подхождай негативно още от сега, мисли позитивно и вярвай, че ще получи.
blue_sky и на теб успех, въпреки резултатите на половинката ти.
дано новата тема от новата година дарява повече положителни тестове. успех и късмет на всички. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
blu_sky, вашата инсеминация с колко нормокнетични сперматозоиди я правихте?
Аз съм чела тук че е хубаво да бъдат над 10 млн.
А иначе при моят мъж, има общо 15 млн. нормокин. и не знам след обаботка дали ще остане нещо.
Ние имаме проблем и с подвижност и с брой и с обем....най-вече с морфология.

Стискам палци, ако вие успеете- нашето е в кърпа вързано :)

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Аз този месец пропускам, за следващия ще видим   :(.
joli75, ти защо си така тъжна? Неуспешно инсе ли? :( Или поради някакви причини този месец си пропуснала самата процедура?
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Здравейте момичета!
И аз се включвам в темата, за съжаление миналата беше неуспешна за мен, дано в тази имам късмет!
Утре съм на доки и най-вероятно този път ще е стимулирано....
Хайде стискам палци на всички ни! Дано се похвалим скоро с положителни тестчета!

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте момичета:-) Аз сега си пия клостила и утре съм при доки да види докъде стигат фоликулите. Малко раничко е де 7-ми ден от М ,но....тоя път ще идвам ако трябва всеки ден в кабинета за да се наблюдават по-добре тия фоликули....пък дано.... след седмица някъде 2-то ми инсе е успешно. Успех на всички ви!!!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
minesota, Dragica :bighug:
Дано съвсем скоро да имате повод за радост, +++ резултати от тестовете след инсето! :)
 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
blu_sky, вашата инсеминация с колко нормокнетични сперматозоиди я правихте?
Аз съм чела тук че е хубаво да бъдат над 10 млн.
А иначе при моят мъж, има общо 15 млн. нормокин. и не знам след обаботка дали ще остане нещо.
Ние имаме проблем и с подвижност и с брой и с обем....най-вече с морфология.

Стискам палци, ако вие успеете- нашето е в кърпа вързано :)

Аида, общо бяха около 20 млн. (4,8 млн./мл, общо 5 мл), от които след обработката докторът каза, че са успели да постигнат подвижност от 55 % (А+В). Иначе ни е към 10-12 %. Точно не разбрах как са ги обработвали, но се зарадвах, че такава висока подвижност и на сън дори не съм си представяла.  :wink:
Дано да повлека крак и всички момичета да успеят!
Моят мъж е доста оптимистично настроен, но аз като знам, че с материал с добро качество не става, съм по-скоро реалистично настроена.
Аида, разбира се, че ще останат достатъчно нормокинетични след обработката. Не се отчайвай! Всички сме в същия кюп.  :lol: Стискам палци и да докладваш чинно!  :hug2:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте момичета:-)
Днес сутринта бях на преглед при д-р Персенска. Вдясно 3 фоликула: един 12 мм и 2 по 10 мм на 7-ми ден след 5 дневен прием на клостил.Маточната лигавица е 6 мм L. В неделя пак.И вторник-сряда....2-ро инсе...надявам се успешно!!!Стискайте палцииии както за мен така и за всички чакащи:-)
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Здравейте и аз днес бях на преглед от събота започвам клостилбегит.
моето инсе ще е към края на месеца !
Здравейте момичета! В понеделник бях на фоликулометрия - на 14-тия ден от началото на цикъла, трябваше да имам овулация на 17-01-2008 г., но уви - оказа се че фоликулите ми са 8 мм., и може би и този месец пропускаме инсеминацията, защото няма да имам овулация. Утре пак съм на фоликулометрия - дано са се поохранили :? . Миналата седмица ме тръшна грипа, може и това да е повлияло, знам ли? Утре ще видим ще го бъде ли този месец или не. Успех и стискам палци на всички, които ще правят опит!!!
*
Стискам палци за хубави фоликулчета.  :bighug:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Пожелавам на всички чакащи чудото момичета - нека това е нашия месец!!!!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
А дано само дето аз все още съм болна а от утре започвам клостила и незнам какво мога да пия и какво не !
Помогнете ако знаете нещо по въпроса!
*
minesota,
и аз запо4нах клостила с настинка. Пих упсарин, вит С, много чай и мед.
При мен мина за 2 дена, дано и ти се оправиш.
четох дневника ти....така ти стискам палци да знаеш!

Аз да попитам, вече 3ти ден съм на клостил х2 на ден, и чувствам лека болка в яйчниците, все едно се подувам. Дали е нормално?
Понеделник съм на УЗ (10ти ден)
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Благодаря Аида, а аз стискам палци на теб! и на всички в процедури естествено.
 :bighug:
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Аида, болката ти е от клостила. Когато за пръв път пих клостил чувствах същатата болка, болка примесена с тежест. Сега го пих 2х 1/2т и се чувствах много по-добре, направо отлично.
Минесота, не се притеснявай, аз през цялото време на стимулацията бях с грип. Направих си три фоликула по 21мм и лигавица ок.10мм, ако не бъркам. Докторът ми разреши парацетамол и за самото инсе си бях шен. Аспирин отбягвах, за да не ми попречи на овулацията. Оправяй се бързо, че след инсето да си здрава!
Успех на всички!
Благодаря на всичко че сте с мен, аз също съм с Вас! Всички ще успеем, само търпение!
Minesota - много, ама до втръсване горещ чай, лимони, краката в гореща вода с морска сол, само не пий антибиотик. Всичко ще се нареди, дори и да си леко хремава - това не пречи.
AIDA - нормално е да чувстваш болка и усещане за подуване, не се безпокой. Аз обаче винаги казвам на гинеколога си - така че му отбележи при следващия преглед за всичко, което си забелязала. Сега не пих клостил, а serophene - 5 дни по 1/2 т., но май беше малка дозата.
Има малка искрица надежда при мен - днес на прегледа в левия яйчник има едно фоликулче - 15 мм. 3 пъти Ура! Утре записаха мъжът ми за спермограма, в понеделник пак съм на фоликулометрия, а и тогава ни излизат новите изследвания - и влагалищната ми чистота, и на базалните серумни хормонални нива FSH, LH и другите - кръвна картина и др. Докторът ми каза евентуално че ако всички показачели са наред в сряда ще пробваме инвитро.Обичам когато докторът ми говори така, защото си мечтая..... Искам при всички нас всичко да се нареди и да мине О.К.  :grouphug2:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #79 -: Януари 18, 2008, 19:51:17 pm »
Момичета благодаря ви за бързото включване ! Пия чай та чак го намразих, но няма как.....днес мога да кажа че вече съм по-добре, гърлото не ме боли и като че ли хремата отшумява ! Така че утре си започвам клостила и дано толкова притеснения и перипетии накрая да не са напразни !
Стискам палци на всички и дано тази тема скоро се запълни с положителни тестове  :)
 :bighug:
Виктория и на теб силно стиснати палци !
« Последна редакция: Януари 18, 2008, 19:52:55 pm от minesota »