Благодаря на всичко че сте с мен, аз също съм с Вас! Всички ще успеем, само търпение!
Minesota - много, ама до втръсване горещ чай, лимони, краката в гореща вода с морска сол, само не пий антибиотик. Всичко ще се нареди, дори и да си леко хремава - това не пречи.
AIDA - нормално е да чувстваш болка и усещане за подуване, не се безпокой. Аз обаче винаги казвам на гинеколога си - така че му отбележи при следващия преглед за всичко, което си забелязала. Сега не пих клостил, а serophene - 5 дни по 1/2 т., но май беше малка дозата.
Има малка искрица надежда при мен - днес на прегледа в левия яйчник има едно фоликулче - 15 мм. 3 пъти Ура! Утре записаха мъжът ми за спермограма, в понеделник пак съм на фоликулометрия, а и тогава ни излизат новите изследвания - и влагалищната ми чистота, и на базалните серумни хормонални нива FSH, LH и другите - кръвна картина и др. Докторът ми каза евентуално че ако всички показачели са наред в сряда ще пробваме инвитро.Обичам когато докторът ми говори така, защото си мечтая..... Искам при всички нас всичко да се нареди и да мине О.К.